Tentokrát můžete hlasovat kolikrát chcete ![]()
Linky na uvedené hry:
Tentokrát můžete hlasovat kolikrát chcete ![]()
Linky na uvedené hry:
mozna by tam mel byt i Waymarking, ktery mne osobne teda vubec nenadchnul. S nostalgií a slzou v oku vzpominam na zaniklé locationlessky ![]()
Jeste bych zminil http://www.confluence.org
V CR je jich jen 10 ale taky se to da lovit s GPS :-)
V anketě chybí taky Terracaching … i když počítám, že to tu stejně nikdo nehraje …
To mě povídej, v minulém roce jsem na locationlessky zapomněl a přitom jsem jich na fotkách z cest objevil 15, letos jsem jich chtěl už pár udělat, (některé měly opravdu super námět) a smůla no …waymark to fakt není to pravé …i když zatím je to jen beta, tak se časem uvidí…
<
A taky jeste GPS-Golf
ked tak nad tym rozmyslam, tak ta hra, co sa tu hra s TB na roznych brehoch Vltavy je vlastne tiez samostatna hra. alebo nie uplne samostatna, ale je to nieco ine.
Je to český způsob Minute War ze serveru GPS Games, kde jsou ještě i jiné hry s GPS.
Preto mne sa pozdava viac Terracaching, lebo tam existujú locationless a mozes ich aj zakladat. Terracaching je ovela viac prepracovany s bodovym hodnotenim cache a cachiarov. A taktiez tam nie su skoro ziadne pravidla ohladom zakladani cache, zavisi to len od Tvojich sponzorov, ci to schvalia. Zhodou okolnosti prave dnes idem zalozit prvu Terracache na Slovensku
Dufam, ze sa tato hra v nasich koncinach uchyti.
Jen pro zajímavost kromě nově nalezeného geocachingu se dlouhodobě zabývám
plachtěním kde je také velká podpora využívání GPS a je zde funkční celosvětová soutěž
:)))