V sousednim vlakne se zacalo resit zda vytvorit kacerska trika pro Vychodocesky region. Piste sem prosim sve navrhy na barvy / motivy + jakekoli dalsi napady, jak by trika mohla vypadat.
Tak mě napadlo co třeba motiv Kralického Sněžníku, třeba se slonem? Je to 3 nejvyšší hora ČR, je ve Východních Čechách a tvar se slonem je charakteristický.
Kolik lidí ze sta pozná na siluetě Kralický Sněžník?
Už to celé vidím na "se šípkovou" nebo "se zelím"…ajajaj B)
dr.vota:
proč ne kuňku? protože to je perníkový krtičanec, který nikdo stejně ne(po)zná.
kostel(y) - to samé. navíc zde nevidím jedinou spojitost s VC a GC
králičák / sluně - to už je lepší, ale stejně to spadá do kategorie kuňka.
motiv by měl být jasný a jednoduchý a jak sám píšeš něco typického stejně nevybereme ![]()
původně jsem myslel (bohužel grafik moc nejsem) logo GC shora orámované siluetou pohraničních hor a pod to hodit nick
inspiraci mě bylo [cache]GC2JWYR[/cache] [cache]GC2C2QY[/cache]
No, když už jsem to celé spískal, tak jsem tedy přiložil ruku k myši a s využitím chlebodárcova sw stvořil toto:
to vlevo dole je jako ještěrka a nick si bude moc dát každý svůj B)
to by ses asi divil. Troufám si tvrdit, že Kuňku (a příště vynech ty…eufemismy, je to zhruba na půl cesty mezi PCE a HK) pozná nejmíň 10x víc lidí, než jakýsi profil nějakých kopců - mně to neříká teda nic konkrétního.
Proč by to nemohl být spojený profil, třeba: Bílá věž HK-Kuňka-Zelená brána
Ne…asi ne, zapomeňme na to, VČ dohromady asi nebude ![]()
P.S. a zrovna VČ mi spíš evokuje polabskou nížinu, lautr rovinu. než nějaké horstvo
Dovolil bych si připojit svůj návrh B)
Kuňka je krtičanec, ale profláklý, asi tak ![]()
… doufám že se o návrh podělí i velectěný kombajnér H+
A co místo dominant nějak šikovně ztvárnit hranice krajů ??
A co zcela nezaměnitelný, nekonfliktní a naprosto typický východočeský identifikační motiv?![]()
![]()
Výborně, jeden provokatér za druhým…a už se nám to rýsuje:
Pole kaktusů pod Kuňkou, které kosí východočeský kombajn…
Ne, to je jen recese, doufám, že to každý pochopil B)
P.S. tak na vylepšovací návrh vetrnika:
Pod Kuňkou a kouřícími komíny EOP, kosí východočeský kombajn pole kaktusů…
Dejte tam komíny EOP a je to jasný ![]()
Nevim, kym jsem velecteny, ale kombajn sbirajici pole tradicek (na rovine) a na pozadi Krkonose-mezera-Orlicke Hory, graficky trefne a vtipne vyvedeny na kvalitnim tricku - dokazu si predstavit, ze si takovy odev vezmu a hrde se v nem na eventu opiju. B)
a co třeba pr..l a z ní čouhajici ruka s gps? to by vás vystihlo líp.![]()
Nechci vám brát iluze o nějakým univerzálním východočeským triku, ale to nemá řešení. Petře zamkni to.
My se také dohodli, tak proč ne vy?
Hlavně že ty do toho "regionu" patříš taky.
Saturnin má pravdu.
Slávek: proč ne my? Protože tady nejde o oblast pár čtverečních kilometrů, bohužel.
Hele, trochu mi uniká WAW měl přezdívku AC člověk z Hranic, proč najednou se za ní schovává někdo úplně jiný?
Pár návrhu, nad kterými by se dalo uvažovat, co kdyby to někdo, kdo umí kreslit (já to bohužel nejsem), zkusil hodit na papír a pak se hlasovalo o nejlepším návrhu. Teda, pokud by se sem dalo hlasování nějak začlenit.
sorry že vám do toho kecám z Plzně, ale jak mechováci tak perníkáři máte na půl cesty mezi městama něco co vás spojuje… taková Opatovická elektrárna jako logo… ta když se vám pos… tak klepete kosu v obou městech… a navíc i v Chrudimi…
EDIT: koukám, že to tu už padlo jen jsem si nepřeložil tu zkratku…