Chceme si konečně pořídit GPS-ku (zatím lovíme podle mapy, ve volném terénu je to OK, ale problém začíná v lese, kde se to podle mapy prostě zaměřit nedá. Takže potřebujeme něco, co by dobře chytalo signál i v místech "přikrytých" stromy.
Ideální by bylo, kdyby taky fungovala na kole a dala se občas použít i do auta Ale ta citlivost je asi největší požadavek.
Zatím uvažujeme o Garminovi GPSMAP 60Cx (nepotřebujeme, aby to na nás mluvilo, ani vychytávky typu barometrický tlak a kompas).
Máte prosím někdo nějaké zkušenosti, o které byste se s námi mohli podělit, případně doporučit přístroj, který se osvědčil vám?
Ahoj, ja mam radu Etrex (Vista HCx) a mysim ze na kolo idealni. Citlivost je dobra (viz. recenze Marka Lutonskeho na navigovat.cz) a velikost je taky fajn. Drzak na kolo je jednoduchy, ale i v terenu bytelny. A stoji par stokorun. Jirka
Jeste me sedesatka z toho drzaku nevyskocila a to jsem ji moc nesetril… Ale stejne pro jistotu vzdycky protahnu poutko pres predstavec, aby pripadne neletela az na zem, ale jen se trochu omlatila o trubky B)
Kazdopadne ale doporucuji 60 CSx/Cx je to vyborny stroj
Taky doporučuju GPSMAP 60CSx, sám ji mám a je super a držák na kolo je pevnej a stabilní. Brácha má eTrex Vista HCx a držák na kolo už nějak povolil a tak je tam navi nic moc nedrží, tiše mi závidí ten můj. Opravdu GPSMAP 60CSx je dle mého dobr volba.
Já mám 60CX a jsem s ní naprosto spokojený - myslím, že na kolo a do lesa je to ideální přístroj. Originální držák na řídítka moc nevydrží, po půl roce prasknul. Naštěstí se mně ho podařilo reklamovat, ale stejně to budu muset do budoucna vyřešit nějak jinak. Dobře vypadá toto: http://www.touratech.com/shops/015/product_info.php?cPath=11_72_372&products_id=2786
Pouzivam ji i v aute i na moto, spokojenost maximalni. Na kole mam original drzak, ale i kdyz jezdim mimo asfalt radeji, s GPS na riditkach zadny vylomeniny nedelam. Drzi skvele.
Ahoj,já mám do auta i na kolo Mio H610.na kole používám ozi explorer a když jedu sám tak ještě poslouchám mp3.výdrž baterky se zapnutou GPS je asi 4 hodiny a to mi na kole stačí.navigace je pěkně malá a hlavně mě stála 3800.60CX je asi lepší ale o stojí o polovinu víc.