Jakou GPS pro GC?

Zdravím, začínám s geocachingem a mám vyhlédnuté tři GPSky, tak bych se chtěl zeptat, kterou z nich byste mi doporučili. Předem díky za odpověď Honza

Garmin eTrex Legend HCx (cca 3000 Kč)
Garmin GPS 60 SCX (cca 5100 Kč)
Garmin Oregon 300 (cca 5400 Kč)

Takových vláken je tu několik a argumenty stále stejné, záleží co do přístroje čekáš a kolik za něj chceš dát, zkus pohledat…

Napiš nám svůj psychologický popis a možná to tu za tebe někdo rozhodne :slight_smile:

Nic proti, ale rozhodnout se stejně budeš muset sám, všechny příspěvky taky budeš muset pročíst, takže jsi si práci moc neulehčil :wink:

Vezmi si jejich parametry, dej si je vedle sebe a porovnej si to. Co myslíš, že ti tady v diskuzi bude řečeno? Někdo preferuje to, někdo zase ono.
Zkoušel jsi hledat recenze?

Ale abys jsi neřekl: doporučuji ti z těch tří Oregon 300 :wink:

Jak píšou ostatní, jde o to, co chceš. Takže tady přidám nějaká obecná kritéria výběru:

Mapovou nebo nemapovou navigaci
Barevnou nebo černobílou navigaci
Malou lehkou nebo větší a těžší
Dotykovej displej nebo tlačítka
Barometrický výškoměr, kompas
Ukládání obrázků do navigace
Nahrávání listingů do navigace
Možnost hrát a lovit keše typu Wherigo.
Různé další příslušenství (kalkulačka, stopky, kalendář, …)
atd.

Podle toho se rozhodni a vyber nějakou navigaci.
My máme Oregon 450 a jsme spokojeni.

Taky záleží kolik tomu hodláš věnovat času. My používáme autonavigaci Garmin Nuvi a stačí nám to. Na aukru se dá koupit i do tisícovky. Hlavně aby měla turistickou, nebo topo mapu.

Nejlepší máš, kouknout se na nějaký event, tam určitě bude bude celá škála navigací,budeš si je moci osahat a poptat se majitelů na funkce apod. a pak se rozhodnout. vůbec se toho neboj,kačeři ti určitě ochotně poradí.
já to takhle řešil a zvolil oregon 450
PS: nejlepší na to jsou geopokecy, kde není jiná náplň než kecet o tom kde co jak…

Přesně tak, taky uvažuju o pořízení navigace a právě z tohoto důvodu se chci vydat na nějaký event, zeptat se co a jak, popř. si navigaci ošahat.

Zdravím,jestli začínáš,doporučuji Garmin eTrex H,cenna 1800,- nová,na aukru cca 1000,-,nemá sice mapový podklad,ale to vůbec nevadí,jsem s ní maximálně spokojený,má překvapivě mnoho funkcí a pro začátek super.Naopak mám dojem,že bez mapy je to zajímavější.
Hodně muziky za málo peněz,později ,pokud člověk vydrží se dá koupit něco lepšího.Přesnost v lese 3 m.
Gorowert