Další nositelé tří nul mezi kačery!!! Velká gratulace a do dalších keší jen to nej. Z+H+R
Hura, to je uzasna zprava. Velka gratulace jen tak dal.
Tak uz mame devateho clena klubu tisicovkaru. Blahopreji dalsimu teamu, ktery dosahl teto magicke hranice. Tak at Vas to bavi i nadale.
Gratuluju a preju stale dobry signal.
To se nam ti tisicovkari nejak roji
Zrovna jsme debatovali, zda si pro pupendo vlastnim 1000 coinem prijedes na Zapad, nebo zda budeme za Tebou muset prijet na Dalny Vychod :o) Gratuluju a preju i nadale plny signal a ostry zrak!
Ať nikdo neříká, že na čele musí být jen Pražáci! Gratuluji.
Moc gratuluju a přeju další úspěšný georok !!!
Gratulujeme Dasi a Honzovi, ze sa im podarilo splnit si svoju “povinnost”: ukoncit rok s prvou tisickou a teraz hor sa do dalsej… ![]()
No tak k tomuto blahoprani nesmime chybet :-). GRATULUJEME !!!
Díky za pěkné kešky, které pro nás připravujete, v čele s Geoburčákem :o)
Gratuluju k dosažení magické hranice a držím palce při dalších geoaktivitách.
Neuveritelne ale je to tady!!! Skvely vysledek a jiste spoustu uzasnych zazitku pri odlovu… tak aby byly i dalsi! Gratulujeme!
Tak toto je jedno z těch blahopřání, ze kterých mám opravdu velkou radost (GRATULUJU!!!), škoda že nebudeme mít možnost to nějak hromadně oslavit.
Jsem strašně ráda, že jsem vás mohla konečně poznat a zrovna u čísla tisíc!!! Takže po osobní gratulaci posílám i tu virtuální. Šťastné lovy a těším se brzy zase nashledání ![]()
Moc gratulujeme k dosazeni krasne mety. Tisic cachi… to si clovek ani nedokaze poradne predstavit. Hodne stesti do dalsi tisicovky preji Eva a Petr.
Gratuluji, skvělé číslo.
Jakrovci dosiahli 1000 v Bratislave a s Atlaskou a Atlasom sme boli pritom
Ale po pupendo si budu musiet prist do Prahy, aj po zlte tricko, lebo na mieste pupendo odmietli, navyse chybal exekutor Cejda ![]()
Takze po osobnej gratulacii aj elektronicka, nech sa dari aj nadalej :)))
Super, skvela sprava:) Blahozelam Vam, tak k 1000cke, ako aj k 2. narodeninam!
Honziku velika gratulace !! Zmozen nemoci jsem vyrazen ze hry a tak jsem jen sledoval jak s veci vyvinou ! Skvela akce a skvely vysledek ptred koncem roku !! Triko je pripravene - uz se tesim na pasovani !!!
Honziku velika gratulace !! Zmozen nemoci jsem vyrazen ze hry a tak jsem jen sledoval jak s veci vyvinou ! Skvela akce a skvely vysledek ptred koncem roku !! Triko je pripravene - uz se tesim na pasovani !!!
Vytahuju vlákno výše. Ne že bych ostatním hledačům nepřál, ale JaKrovic tisícovka mi přijde důležitější ![]()