JaKr 1000!!!

Další nositelé tří nul mezi kačery!!! Velká gratulace a do dalších keší jen to nej. Z+H+R

Hura, to je uzasna zprava. Velka gratulace jen tak dal.

Tak uz mame devateho clena klubu tisicovkaru. Blahopreji dalsimu teamu, ktery dosahl teto magicke hranice. Tak at Vas to bavi i nadale.

Gratuluju a preju stale dobry signal.

To se nam ti tisicovkari nejak roji :wink: Zrovna jsme debatovali, zda si pro pupendo vlastnim 1000 coinem prijedes na Zapad, nebo zda budeme za Tebou muset prijet na Dalny Vychod :o) Gratuluju a preju i nadale plny signal a ostry zrak!

Ať nikdo neříká, že na čele musí být jen Pražáci! Gratuluji.

Moc gratuluju a přeju další úspěšný georok !!!

Gratulujeme Dasi a Honzovi, ze sa im podarilo splnit si svoju “povinnost”: ukoncit rok s prvou tisickou a teraz hor sa do dalsej… :slight_smile:

No tak k tomuto blahoprani nesmime chybet :-). GRATULUJEME !!!

Díky za pěkné kešky, které pro nás připravujete, v čele s Geoburčákem :o)

Gratuluju k dosažení magické hranice a držím palce při dalších geoaktivitách.

Neuveritelne ale je to tady!!! Skvely vysledek a jiste spoustu uzasnych zazitku pri odlovu… tak aby byly i dalsi! Gratulujeme!

Tak toto je jedno z těch blahopřání, ze kterých mám opravdu velkou radost (GRATULUJU!!!), škoda že nebudeme mít možnost to nějak hromadně oslavit.

Jsem strašně ráda, že jsem vás mohla konečně poznat a zrovna u čísla tisíc!!! Takže po osobní gratulaci posílám i tu virtuální. Šťastné lovy a těším se brzy zase nashledání :wink:

Moc gratulujeme k dosazeni krasne mety. Tisic cachi… to si clovek ani nedokaze poradne predstavit. Hodne stesti do dalsi tisicovky preji Eva a Petr.

Gratuluji, skvělé číslo.

Jakrovci dosiahli 1000 v Bratislave a s Atlaskou a Atlasom sme boli pritom :slight_smile: Ale po pupendo si budu musiet prist do Prahy, aj po zlte tricko, lebo na mieste pupendo odmietli, navyse chybal exekutor Cejda :slight_smile:
Takze po osobnej gratulacii aj elektronicka, nech sa dari aj nadalej :)))

Super, skvela sprava:) Blahozelam Vam, tak k 1000cke, ako aj k 2. narodeninam!

Honziku velika gratulace !! Zmozen nemoci jsem vyrazen ze hry a tak jsem jen sledoval jak s veci vyvinou ! Skvela akce a skvely vysledek ptred koncem roku !! Triko je pripravene - uz se tesim na pasovani !!!

Honziku velika gratulace !! Zmozen nemoci jsem vyrazen ze hry a tak jsem jen sledoval jak s veci vyvinou ! Skvela akce a skvely vysledek ptred koncem roku !! Triko je pripravene - uz se tesim na pasovani !!!

Vytahuju vlákno výše. Ne že bych ostatním hledačům nepřál, ale JaKrovic tisícovka mi přijde důležitější :wink: