JaKr 1500

Dasa s Honzou pokorili 1500 kesi. Moc gratulujeme

Připojuju se ke gratulaci a mrzí mě, že jsem (opět) nemohl dorazit na burčák. Určitě to bylo super! Mějte se a jen tak dál!

[color=blue]Blahopřání z Hranic. Škoda, že jste to nestihli dřív, mohl jsem vám popřát osobně na Geoburčáku. Takže alespoň takto :wink:

Zdraví Ivo a tým[/color]

Gratuluji

Gratuluji :smiley:

JaKr už je na půli, dvojka bude za chvíli.
G r a t u l u j e m e !!

Gratulace ze Slatiny!

Taky posilam velkou gratulaci a diky za krasny geoburcak a za spoustu krasnych kesek na Jizni Morave, jen tak dale;)

Gratuluji ke skvelemu vykonu a preji hodne elanu a pohody pri cestach za keskami. Anad.

posilame velkou gratulaci a diky za moc fajn event…snad zas za rok :slight_smile:

Připojuji se ke gratulacím a blahopřeji k úžasnému číslu. Jen tak dál… A příští rok opět na Geoburčáku! :slight_smile:

Jejda dalsi hranice pohorena, no jen tak dal. Gratulujeme

Gratulace kontroluji tak jednou týdně a tím jsem ten další milník o nějaký den propásl. Všude se teď handrkuje jestli je GC o bodech nebo ne, ale blá blá…zkrátka je, protože jinak by sekce gratulace vůbec nebyla. Poznali jsme vás hned při svých keškových začátcích a už té doby si vás stále hlídáme a snažíme se vás dohnat. Kolikrát už jsem vám to i říkal, a Dáša vždycky "že ten náskok nebude mít dlouhého trvání" a údajně "my mladí chrti kolem vás prolítneme". Tato diskuze ale platí už od doby, kdy se nicku JaKr gratulovalo ke 500. úlovku. Jsme o litr dál, "mladí chrti" mají jazyk na vestě a padají vysílením, a JaKr team si v klidu stále vévodí pelotonu…a k tomu budeme moci gratulovat ještě dlouho! Za sebe i za Marge: Držte se! :D:p

Honzo, skvela prace !! Preji vasemu tandemu porad skvelou motivaci a i invenci v zakladani kesek ve vasem krasnem kraji.

Asi trochu se zpozdenim (tuhle sekci fora moc nesleduju), ale prece. :slight_smile: Musim se pripojit k gratulacim - tak hlavne, at vas to nadale hodne bavi a tesi! A at se dari. :slight_smile:

Taky trochu opožděně, ale přeci. Gratuluju přeju hodně zábavy při dalším hledám. A ž teď se těším na další GeoBurčák :slight_smile:

Připojujeme se ke gratulacím! Jen tak dál ve sběru i zakládání. A díky za blahopřání.

Po hoooooodně dlouhé době, jsem se zase dostala sem na fórum. A vy máte další stovky. Ztrácím přehled, tak gratuluju k této i ke všem prošvihnutým. Moc mne mrzí, že ani letos nevyšel burčák :frowning: Hodně prima kešek a někdy brzy nashle