JaKr #800!

Gratulujeme k dasiemu peknemu medzniku :slight_smile:

Tak to musim poslat blahoprani na jizni Moravu. At Vam to slape a hleda. A zas nekde nashledanou.

Taky jste za to pekne vzali. Posilame velkou gratulaci do LVA a dekujeme za hezke, poznavaci kese. Budeme se tesit zase na videnou.

Připojuji se ke gratulantům a už se těším, až se někdy dostanu zase do vašich končin, Vaše cache se mi moc líbí.

Takže hodně radostí a zážitků při geocachingu přeje Harwey.

K 800 nenapadne, ale jiste a docela rychle :]. / Nemuzu zustat stranou, posilam take gratulace jednem z nejblizsich a take nejvazenejsich geosousedu! Ale hlavne DIKY za spoustu --vybornych!-- zalozenych kesi!

Tak jsem se nějak dlouho nedostal na síť a ejhle zase spousta dalších jubilantů. Jendovi a Dáše posílám velké blahopřání k dosažení další krásné stovky… už je to jen kousek do hvězdné tisícovky.

Pekne cislo, pekny fofr :wink: !!

Moc gratuluju!!

Taky se připojuji s gratulací a už se zase těším až budu na jihu moci lovit další i ještě neodlovené Vaše kešky.

Posílame na Břeclavsko veelké gratulace a těšíme se, že nám příští rok vyjde nějaký ji¨homoravský event, kde vás oba opět uvidíme!

Michal + 3 geogirls + geokrysa Litchi

Moc gratuluji. Pomalu šlapete na paty tisícovkářum. Dana.

Parada, Jakrovci, ste dobri :)))

Také já připojuji blahopřání z Jižní Moravy k tak skvělé metě. Máte můj obdiv. Ať Vám to ještě dlouho šlape.

JaKr parta boří mýty o výjimečném postavení Pražáků - důkazem je 800 keší !!! Gratuluji a snad někdy brzo navštívím opět jižní Moravu, abych dokončil z léta zanechané dluhy.