Jaký datový tarif pro htc desire?

Poradí mi někdo z majitelů tohoto telefonu, jaký datový tarif a případně od kterého operátora používá? Chci to na e-maily, prohlížení internetu a navigaci. Díky…

o2 a staci ten ivm 1 asi 150 mesicne, prechazel jsem od Tmobile kvuli internetu ty jejich tarify stali za prd,ale ted Tmobile zavedl nejake nove a na ty jsem uz nekoukal

Mám O2 a zatím naprostá spokojenost ve spojení s HTC Desire :slight_smile:

Nový tarify od T-mobilu už jsou o malinko lepši než byly.
Predevčirem jsem zmenil Surf+ na INTERNET v mobilu Standart: 139,- s DPh, fup 100 MB/měsíc (předtim jsem měl 50MB za 120,-).
Maji jeste Clasic: ±240,- ,200 MB,
Premium: 499,- 1GB.
Celkem mi to stačí, i když ta rychlost 16kb/s po překročení FUP nepotěší.

Mám za stovku od Vodafonu a používám to PŘESNĚ jen na tohle, a nikdy jsem neměl problém - včetně v Alpách. Sice je tam to evergreenové FUP, ale touto činností jsem ho nikdy nedosáhl…
Maily mám nastavené přes gmail na pětiminutovou kontrolu.

V nouzi, když nechytnu síť, dokonce připojím notes, taky to šlo.

PS: je to za 177,-, radši jsem se kouknul. Anebo lze tarif Na den, kdy platíš jen když používáš, a je to 17,- za 24 hod (a 5MB. teda :frowning: FUP )

Vodafone a internet v mobilu za 177,-Kč, sic FUP, ale to neva protože tam kde je wifi šetřím rychlá data

Pokud jde o O2, tak mám na iPhone tarif IvM za 150,-měsíčně. Sice to zahlásí vyčerpání týdenního limitu dat, ale vše funguje dál jak má. O2 sice ohlásí, že omezuje data (FUP), ale v reálu vše běží dál bez omezení :wink:

Pro studenty(stacilo jim telefonicky cestne prohlaseni, ze jsem student a ze je mi min nez 26 let) je u Vodafone internet v mobilu za polovinu, tj. cca tech 80kc/mesic, FUP 500MB. Rychlost ve vetsich mestech 3G, to je v pohode, ale mimo je to pomaly.