Když jste logovali keš,u které jste do logu napsali nejví písmenek?Já jsem napal nejdelší log asi takový ..
Tak jsme si dneska jeli do nebílov pro jablka,ráno jsme nemohli nastartovat auto a potom se to teda nejak povedlo xD
Pak jsme si prijeli pro jabka,dve prepravky pro babi , dve pro nás xD vzali jsme si spartany,protože slávii moc nemusim xD
Pak jsem si u kešky jedno jablko dal,nebylo špatné a ani sem nevedel,jestli tuhle kešuli budu lovit…pak jsem se teda rozhodl že jo-mel jsem jenom propisku ale vedel jsem že asi bude nekde u kaplicky,a že je to tradicka-slovo dalo slovo,prijeli jsme k ní a asi po 10 minutách obcházení kaplicky jsme ji našli-byla pekne schovaná…chválím autora,potrebovali by orezat tužky…xD
Díky za peknou keš u krásné kaplicky ow-g xD
Tenhle log je můj neeejdelší.Pochlubte se i vy.. :D:D:D
Konečně pořádné téma pro mě:D
Jelikož mě autoři jedné kešky nazvali grafomanem nebo tak něco, tak jsem na jejich kešce [cache]GC1V47N[/cache] nechal log o 7600 znacích, což je jeden Found it log a jeden write note.
Soudruzi z GS totiž omezili počet znaků na log na ubohých 4000 znaků, takže se to muselo rozepsat i do write note B)
Ale jinak moc nerozepisuju, těch logů nad 4000 znaků mám asi jenom pět
Muj nejdelsi log se teda vleze do jednoho found it, ale i tak cita 670 slov. Nutno podotknout, ze to byla perfektni nekolikadenni akce zakoncena FTFkem, na kterou jen tak nezapomenu http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LID=80397113
Je fajn vidět, že nejsem největší magor a spousta lidí se rozepisuje i víc. V průměru mám 100 slov na log a občas to dost žere čas. Ale mě to prostě baví…
Tak jako Weri - napsal jsem log, který jsem si nezkontroloval a poslalo mě to do ktek, že to je moc dlouhé… tak jsem to hodil na dva Write Note a to jsem ještě ten WN musel zkracovat, neboť se mi to nechtělo dávat ještě do druhého WN.
Byla to tehdy v zimě pořádná taškařice, kde se to třemi slovy nedalo odbýt.
No, hádám, že to bude něo kolem 12 tisíc znaků, takže se to muselo rozsekat na jeden Found a několik Notes. Ale to už byl dost extrémní případ na [cache]GC18P96[/cache], kdy jsem citoval spoustu odkazů. Pár dalších logů, tu už jde o celkem normální, jenom trochu ukecanější, povídání, mám kolem 5 - 6 tisíc znaků (nedávno např. [cache]GC1HH5Q[/cache] či [cache]GC17D2M[/cache]. Průměrná délka všech logů za ta léta bude asi tak někde kolem 250, ty z novější doby bývají trochu obsáhlejší, ale statistiku už jsem dlouho nenatočil, takže to teď do placu přesněji numericky nedám. Když tak příležitostně…
To ano, ale pochybuju, že při takové délce někoho napadne se na ní jenom podívat Já to zkusil a hodně rychle mě to přestalo bavit jinak ale hezky provedeno.
No tak to já mám nejdelší log tak na 5 řádků,většinou nic moc o tom psát nejde.A gratuluji všem co mají tak dlouhé logy,osobně bych na takový dlouhý asi neměli nervy.:o
Toto vlákno nechám přečíst mojí přítelkyni, nejdelší log mám jenom 776 znaků a to se jí nelíbí že moc píšu. Ale občas když udělám pěkný výlet tak píšu log na pokračování z keše do keše takže je rozdělený třeba v 5 keších
Trochu u mě funguje přímá úměra, čím víc se mi keška líbí, tím delší log