poradte program který se sám aktualizuje sám:(
Do JAKEHO mobilu? Ono totiz zalezi jestli se bavime o programu v Jave, iOS, Androidu, Symbianu ci jineho OS.
do nokie
nejlip java
Handy Geocaching od Arcca(vlevo na panelu máš odkaz) ale nečekej že ti javový mobil bude aplikaci sám aktualizovat,to musíš udělat ručně. Sleduj zde vlákno o HGC. Satan ti sem šoupne rád odkaz ![]()
nemusí bít javoví ale aby se aktualizoval sám ![]()
Zkusil bych opatřit nějakýho androida a pak tam buď c.geo ale ještě lepší je locus + geocaching addon od Arcao ![]()
Máme zkušenosti s těmito androidími telefony Vodafone 845, LG Optimus ONE, LG Optimus Black a nejčastěji používáme právě Locus s geocaching addonem ![]()
Ahoj taky by mne zajmalo jaký je nejlepší program do mobilu mám N8 stahl jsem si Handy geocaching ale z mně neznameho důvodu je problém se zalogováním na server geocaching.com i když logování přes PC jde bez problému.Skušel jsem nainstalovat Locify bohužel bezuspěšně i když nainsatalovaný certifikat thawte mám.Zkouše jsem aplikaci GPSka ale ta se nechová moc přívětivě.Prosím poraďte co by se v tomhle dalo ještě podniknout za i malou radu velký dík.
wimada. JAKÝ OPERAČNÍ SYSTÉM MÁ TVOJE NOKIE?
podporuje simbian 3 a javu
Duklos. V tvem případě bych si pořídil telefon s jiným operačním systémem. Nokie a Geocaching spolu moc nejsou kamarádi a Locify ti nepůjde protože platnost certifikatu vyprsela a autor aplikace ukončil vývoj. Teď frčí Android! ![]()
Mím C5. Tak asi simbian.
na symbian je nějaká aplikace ale bohužel si po včerejším ethanolovem dýchánku nevzpomenu jaký. Zkus vlevo použít položku hledat,prosím.
Takže pro tebe platí to samé co pro Duklose :o)
Z mého pohledu je Symbian mrtvá platforma (málo kdo se bude s něčím programovat pro takřka mrtvou platformu)
používali jsem na nokii E66shandy geocaching, nokia pomalu dosluhovala, takže volba padla na ANDROID
a nemůžeme si to vynachválit, ty možnosti jsou uplně někde jinde a pokud máte ještě možnost internetu v mobilu pak není co řešit ![]()
Jo co se týká internetu v mobilu tak v tom nevidím žádný problém. Mám dobíjecí O2 a když si dobiju měsíčně za třista tak mám internet pouze za 80 kč! měsíčně.
mám taky Nokii a mám úplně stejný problém s handy geocaching nechce mi spolupracovat píše mi chyba připojení ale přitom na pc mi připojeni na geocaching.com funguje jak ma …tak je to pěkně na nic…taky pořád hledám něco do mobilu mám nokii 6210 navigator…poradí někdo ???
2chytrekure: mě zase už třetí den (mám N97) HG vypisuje chybu s přihlašováním, podle mě zase něco změnili na gc.com, snad se to brzy vyřeší, protože jiný soft pro "starší" symbian není ![]()
Já mam Symbianovou Nokii a používám SmartGPX. Je to nativní symbianová aplikace (tedy běhá rychleji a stabilněji než programy v javě), nic jiného osobně nepotřebuju. Ovšem neumí to pracovat se serverem a je nutno to nakrmit GPX souborem či soubory. Adresa: smartcaching.de
http://live.geocaching.com/dl/
Vice Wikipedie http://wiki.geocaching.cz/wiki/Geocaching_Live nebo nemecka
a pak search zde Live geocaching nebo GCLive
Pak ten SmartGpx a nebo take SmartComGPS, treba popis zde