Jaký smysl mají tyhle duplicitní kešky?

[cache]GC12B6A[/cache] a [cache]GC121N8[/cache]

No vzhledem k tomu, že nejsou od stejného autora, tak prostě oba chtěli mít keš u kostela v karviné.
Tématicky se třeba scházejí i dvě pražské kešky - [cache]GCZR03[/cache] [cache]GC13FX8[/cache]

Mi se to moc nelíbí. Když mne někdo předběhne se založením tak zkusím založit keš na nějakém jiném zajímavém místě. Ale zakládat keš každou cenu, kde už jedna je - to bych teda nedělal.

Tak tohle me taky zmatlo a marne jsem hledal ten druhy :slight_smile: Ale je pravda, ze z toho vzdalenejsiho mista je na kostel lepsi vyhled :smiley: (Coz by ale poresil jeden waypoint pro zajemce).

V pravidlech je, že kešky by neměli být blíže než 0,1mil.:wink:

Taky jsou…

Odmalička stopuju. Když je počasí, nepoužívam jiný dopravní prostředek. Kdyz jsem začal hrát geocaching, zjistil jsem, že všichni hráči (které jsem poznal) jsou chronický dobrodruzi. Stopovaní dobrodružství je. Při zakádáni mojí cache ([cache]GC13FX8[/cache]) jsem pouze odkryl jeden ze soukromých úkrytů, kde mám rezervní fix a papíry. Na ceste Č.B.- PHA mám ještě dva takové úkryty, pro případ, že např. v autě zapomenu ceduli (už se nekolikrat stalo),… Myslel jsem že by šlo se takhle podělit o ty úkryty. Překvapilo mě, když jsem nedávno odlovil sesterskou cache na Chodově([cache]GCZR03[/cache]), že se stopovaním měla společné jen to místo. Každopádně jsem zjistil, že za dobu co moje hitchhiking cache je, byl tam JEN jeden stopar-kacer. A proto se ptám Vás. Myslíte, že má cenu nechávat tam tu cache, nebo ji archivovat ? Protože nesplňuje , to pro co byla určena a je to jen další bod.Howgh

Splňuje to, pro co ji lidi loví - je to jednoduchý bod.

Já jsem tím příspěvem nechtěl nikoho popuzovat k archivaci keše, ta tvoje je kvalitou tak o 200% lepší, než její jmenovkyně.
Rozhodně bych ji tam nechal, třeba tam stopařů bylo i víc, akorát to zrovna nenapsali do logu.