Dobry den jsem novacek a chtel by sem se zeptat na par veci.
Za tyden jedu do maroka a tam bych rad dal travelbug aby zas pricestoval do CR. prosim vas o odkaz na to kde hokoupit ,ktery by byl nejvhodnejsi a kam na travelbugu mam zadat ze chci aby dojel zase do cech moc vam dekuji za odpovedi.
Co se tyce cile TB, cituji http://wiki.geocaching.cz/wiki/Trackables: Tyto předměty nejsou součástí běžné výměny a nálezce by si je neměl ponechat, ale měl by je vložit do jiné cache pokud možno s ohledem na úkol, který je popsán v listingu konkrétního trasovatelného předmětu.
Takze kdyz TB zaregistrujes na gc.com, muzes tam uvest, ze bys chtel, aby se vratil domu
Osobně by mě fakt zajímala statistika, kolika cestovatelům se splní cíl mise…nedělej si moc iluze, spíš budeš rád pokud se ti cestovatel neztratí…ale ta zalaminovaná kartička aspoň teoreticky není k zahození. Páč pokud kačer vybere v kešce TB/GC tak až doma se podívá (pokud teda vůbec se s něčím takovým obtěžuje) kam ten nešťastník vlastně chce…no a hledej třeba na Moravě maják nebo sopku…
Ahoj všem. Obracím se na Vás s prosbou.Začínám zakládat cache a do jedné chci vložit hned na začátek svůj GC..nevím, ale jak ho tam dostat. Můžete mi poradit ? Nebo mne navést na vlákno, které se tím zabývá ? Děkuj.
Vkládat GC/TB do ještě neschválené keše je nesmysl, dělá to víc škody než užitku. Nic ti nebrání v tom vložit fyzicky GC/TB do keše a když je keš schválena, tak pak přes Write note vložit. Většina lovců FTF ale po GC/TB nejde, takže mi tak trochu tento způsob posunování GC/TB uniká.