jaky travelbug

Dobry den jsem novacek a chtel by sem se zeptat na par veci.
Za tyden jedu do maroka a tam bych rad dal travelbug aby zas pricestoval do CR. prosim vas o odkaz na to kde hokoupit ,ktery by byl nejvhodnejsi a kam na travelbugu mam zadat ze chci aby dojel zase do cech moc vam dekuji za odpovedi.:frowning:

Travel Bug koupis napr. na serveru Geoshopik

Co se tyce cile TB, cituji http://wiki.geocaching.cz/wiki/Trackables: Tyto předměty nejsou součástí běžné výměny a nálezce by si je neměl ponechat, ale měl by je vložit do jiné cache pokud možno s ohledem na úkol, který je popsán v listingu konkrétního trasovatelného předmětu.

Takze kdyz TB zaregistrujes na gc.com, muzes tam uvest, ze bys chtel, aby se vratil domu :slight_smile:

moc dekuji za odpoved a dala by se k travelbugu anglicky napsat ..tabulka, kam ho chci dopravit?

popis cíle v angličtině určitě doporučuju, stačí třeba zalaminovaná kartička

jj to sem myslel dekuji za odpovedi a doufam ze sem zase pricestuje;)

Osobně by mě fakt zajímala statistika, kolika cestovatelům se splní cíl mise…nedělej si moc iluze, spíš budeš rád pokud se ti cestovatel neztratí…ale ta zalaminovaná kartička aspoň teoreticky není k zahození. Páč pokud kačer vybere v kešce TB/GC tak až doma se podívá (pokud teda vůbec se s něčím takovým obtěžuje) kam ten nešťastník vlastně chce…no a hledej třeba na Moravě maják nebo sopku…

I to se dá (při troše snahy) na Moravě najít. :wink:
Maják [cache]GC1D17J[/cache], Vyhaslá sopka [cache]GC147ZA[/cache]

Ahoj všem. Obracím se na Vás s prosbou.Začínám zakládat cache a do jedné chci vložit hned na začátek svůj GC..nevím, ale jak ho tam dostat. Můžete mi poradit ? Nebo mne navést na vlákno, které se tím zabývá ? Děkuj.:frowning:

jednoduše jako by jsi ho dával do jakékoli jiné keše, napíšeš write note a klikneš u něj na jméno coinu v tabulce pod zprávou;)

normálně ho vložíš, třeba přes write note, u ještě neschválené keše. jen ho musíš mít v inventáři

Není to dobrý nápad, z více důvodů: neschválení keše, BF-lovy před schválením… dost se tady o tom diskutovalo. Nedoporučuji tohle dělat před publikací

Jen ho tam dej, ale elektronicky ho tam vlož až po publikaci přez log "write note"

určitě ho tam dej :wink: … taky to tak mám v plánu do své první kešule.B)

Vkládat GC/TB do ještě neschválené keše je nesmysl, dělá to víc škody než užitku. Nic ti nebrání v tom vložit fyzicky GC/TB do keše a když je keš schválena, tak pak přes Write note vložit. Většina lovců FTF ale po GC/TB nejde, takže mi tak trochu tento způsob posunování GC/TB uniká.

Díky všem, již zadáno..teď už jen počkat na schválení keše…Díky:)