Je legrační, že se každá diskuse na jakékoli téma nakonec dostane k základnímu tématu - vyměšování
I když od těch trenek je k tomu tak nějak hodně blízko ![]()
na pětkovej terén si beru hnědý bezpečnostní
Outdoorový trenky maj vepředu mapu a vzadu škrtátko.
NAhodou je to dobre tema ![]()
Mam doma nekolik kombinaci kalhotyXtrenky, kdy kdyz zapomenu, ze je NESMIM kombinovat, chodim k veceru jako kovboj z hodne spatny parodie :o
:D:DDoporučuju s odvětráváním v podpaží:D:D
Ještě si můžeš pod ně obléci šňůrková tanga, která lze v nouzi využít jako škrtidlo, a pořídíš-li v S/M obchodu koženou variantu, poslouží jako tětiva pro luk a s pomocí luku a třecího dřívka zapálíš oheň. Když je přiděláš k nízké větvi, můžeš z nich mít oko k chytání menší zvěře. A též se z nich dá vyrobit prak, ale dával bych na tvé místě pozor na to, který konec šňůrky budeš brát do ruky. ![]()
Nehovořím z vlastní zkušenosti. :D:D:D:D:D:D:D:D:D
A ten pruh je hnedej a vzadu? :D:D
TimesNewYourk: u tech druhych pozor, aby te nerezaly zboku do varlat, az ti bude pytlik pretykat ![]()
Jak tak čtu, tak je to tady samý "slipofašista" ![]()
vy nehodíte lovit "na vostro"? ideálně T5 krabky, kde je potřeba lano a sedák a tak…
fremen.cz: presne a pyj misto sedaku 2x kolem sebe a udelat smycku na karabinu :)![]()
Lidi, já se tu už čtvrt hodiny řehtám jako kůň, až jsem si nabrečel na klávesnici :D:D:D:D:D:D
Tohle vlákno je opravdu zábavné.
![]()
Říkám si, že je úplně jedno, jaký trenky nebo slipy, ale občas se hodí mít s sebou náhradní. B)
A to je vlastně kdo? Militantní slipař? ![]()
Ano, nosi sve slipy proklate nizko a neostycha se tasit zbran ![]()
:o Mno…slipy ani trenky mi nemají ten správný styl. ![]()
Vhodnější jistojistě budou kalhotky, ideálně s obrázky kačenek v nejhorším lze použít jemou krajku
a v zimních měsících pořádné bombarďáky. ![]()
Červeno-modro puňtíčkovaný s ještěekama
TY jso nej …
řekl bych že lněné vy volové…
Já to říkal hned. Příliš složitá doba. Moc druhů zboží, že si jeden, vlastně spousta kačerů, ani trencle vybrat nemůže. Někteří si pletou i klučíčí prádlo s holčičím. Jó to za mýho mládí by s trenkama problém nebyl. Všichni museli nostit červený spartakyádní no a holky ty děsně erotický modrý. Nejraději nosím cykloelasťáky bez vložky a to samozřejmě na ostro, protože pak můzu s klidem běžet pro kačenu po suchu i rybníkem přímo za šipkou. Wetu