Jaký zvolit typ cache ?

Obracím se na Vás od stolu kde skláadám dokupy novou kešku a zamýšlím se co to je za typ. Věc se má takto: Téma Potrubní pošta. Na osamoceném sloupu bude system zkroucene chraničky a v ní kinofilm s kličkem uvnitr a feromagnetem prichycenym na mikrocache. Magnet pro vytazeni micra bude pod kamenem hned po ruce. Po vytažení klíče se bude nacházet zamklý ammobox vedle trubky a tím i finální krabička. Nic kačer nebude potřebovat sebou. Je to tradice nebo tam mám dát razítko a mít z toho Letter box?nebo radeji mysterku?

IMHO mysterka ne, protože nic nepočítáš a nic si nemusíš nosit s sebou.
Spíš bych to viděl na multinu.

Tradička. Multina, pokud by byl ten husí krk moc dlouhý :smiley:

Mně by se nejvíce líbila varianta s přidáním razítka a udělat z toho letterbox.
Pokud to bude bez razítka, tak bych určitě nevolil tradičku. A to hned z několika důvodů. Získání finálky není jen o tom dojít na místo a vyzvednout krabičku. Navíc počítej s tím, že by tam chodili kačeři, co si o keši nic nepřečetli, takže pokud bys měl návod na vyzvednutí keše, většina si ho nepřečte nebo až na místě.
Osobně bych zvolil formu mysterky s úvodními souřadnicemi na místě kešky nebo jednoduchou offsetovou multinu (jedna stage).

Tradi rozhodně ne, většina kačerů nečte listingy tradiček, to by vedlo akorát k sérii DNF a logů se slovníkem, které rozhodně číst nechceš.
Preferoval bych multi. U těch se listingy vždycky čtou, tam by problém nastat neměl. Ovšem zase musíš počítat s tím, že návštěvnost tvé kešky nebude tak velká, jako by byla u tradičky. A přeci jen, chápu-li dobře tvůj popis, máme tu dvě krabičky (jednu filmovku a jednu lock&lock), což je rozhodně multi.

ja bych to naopak videl na MYSTERKU nebo LB!
Tradicka te privede na misto PRIMO, jakykoli "dalsi zachazeni s cimkoli", z tradicky dela mysterku…

ano jsou to dve krabicky a stale se bavime o plose aktivity kacera asi 4m ctverecni . Navstevnost je mozna lepsi,ze nebude velka a koukat pak na radeni BF kaceru nebo ,kaceru vzniklych ze dne na den" me vylecilo.

Jak říká MildaPajda. Jsem přesvědčena že ji jako tradičku R. ani neschválí. Je jedno že je to na tak malém prostoru, důležitý je postup odlovu. Tady bych neváhala nad mysterkou.