…
jo…
zkusim restart
Nepomohlo, nevite cim by to mohlo byt? Vsechno ostatni jede jen gc.com ne. Chtel jsem dneska na kese:(
Mě taky GC.com nejede ![]()
mě dnes GC taky nejede klasickou cestou. připadá mi to, jako by mě blokovali IP adresu. skrz proxy server mi GC jde a účet nemám zablokovaný. Nevím jestli to třeba nemá nějakou souvislost s používáním geogetu a v něm pluginu geojarry. včera jsem totiž stahoval asi 200 keší
Mě v práci nejde a Sheema z domova hlásí taktéž nefunkční gc.com.
Takže to nebude jen u tebe B)
Mě jede :-))
Mne funguje bez problemu
Nám taky nejde, a chtěli jsme dneska vyrazit na keše.
Jak to, že to někomu jede a někomu ne? U mě pořád nic. Zkoušel jsem i jiné prohlížeče, ale nula…
Me to jede bez problemu, pokud chcete, tak napiste na muj e-mail [email protected] mejl s kešema které chcete odlovit, nebo oblast - primerenou, tak vam listingy zkopiruju do wordu a pošlu.
Matěj alias kelisovka
me taky jede, ale mapy na firefoxu blbnou, ale v exploreru jedou v poho, tak nevim, mozna zkuste jiny prohlizec…
Z UPC jede v pořádku
edit - včetně map
Me jedou i mapy na firefoxu uplne v pohode.
Všechno jede jak má. Pokud máš nastavení GJ na default nastavení, pak by sankce neměla být, jelikož simuluje timeout jako při ruční práci…
Me to, doma taky nejde
,kdyz se pripojim pres mobilniho operatora na telefonu vse funguje jak ma :o .Tak tedy nevim kde je chyba.
Zkouseli jsme více prohlížečů a nic
Doposud se nám to ještě nestalo. Tak jsme ti Kelisovko poslali mailika s prosbou
Diky moc
To je odvážné tvrzení. Evidentně nejede. GJ to není, protože to nejde ani přes 3G na telefonu a na jiný účet, kde GJ nebyl nikdy použit.
Mě by stačili souřadnice eventu 2. GeoHratky 2010, jsem si je včera nestáhl a dnes už tam přijdu pozdě ![]()