jde vam geocaching.com?

jo…

zkusim restart

Nepomohlo, nevite cim by to mohlo byt? Vsechno ostatni jede jen gc.com ne. Chtel jsem dneska na kese:(

Mě taky GC.com nejede :frowning:

mě dnes GC taky nejede klasickou cestou. připadá mi to, jako by mě blokovali IP adresu. skrz proxy server mi GC jde a účet nemám zablokovaný. Nevím jestli to třeba nemá nějakou souvislost s používáním geogetu a v něm pluginu geojarry. včera jsem totiž stahoval asi 200 keší

Mě v práci nejde a Sheema z domova hlásí taktéž nefunkční gc.com.
Takže to nebude jen u tebe B)

Mě jede :-))

Mne funguje bez problemu

Nám taky nejde, a chtěli jsme dneska vyrazit na keše.

Jak to, že to někomu jede a někomu ne? U mě pořád nic. Zkoušel jsem i jiné prohlížeče, ale nula…

Me to jede bez problemu, pokud chcete, tak napiste na muj e-mail [email protected] mejl s kešema které chcete odlovit, nebo oblast - primerenou, tak vam listingy zkopiruju do wordu a pošlu.

Matěj alias kelisovka

me taky jede, ale mapy na firefoxu blbnou, ale v exploreru jedou v poho, tak nevim, mozna zkuste jiny prohlizec…

Z UPC jede v pořádku
edit - včetně map

Me jedou i mapy na firefoxu uplne v pohode.

Všechno jede jak má. Pokud máš nastavení GJ na default nastavení, pak by sankce neměla být, jelikož simuluje timeout jako při ruční práci…

Me to, doma taky nejde :frowning: ,kdyz se pripojim pres mobilniho operatora na telefonu vse funguje jak ma :o .Tak tedy nevim kde je chyba.

Zkouseli jsme více prohlížečů a nic :frowning: Doposud se nám to ještě nestalo. Tak jsme ti Kelisovko poslali mailika s prosbou :wink: Diky moc

To je odvážné tvrzení. Evidentně nejede. GJ to není, protože to nejde ani přes 3G na telefonu a na jiný účet, kde GJ nebyl nikdy použit.

Mě by stačili souřadnice eventu 2. GeoHratky 2010, jsem si je včera nestáhl a dnes už tam přijdu pozdě :frowning: