Jdou Vám stránky GC.com ???

Už asi 20 minut mi to nechce načíst stránky CG.com, je chyba u mne nebo to zase nejede. Trochu jsem se tady hrabal v nastavení prohlížeče při luštění GC16RY4 The Hacker series #3 a tak nevím zda jsem to nepřehnal. Díky

Mě jdou v pohodě. :slight_smile:

No tak to já jdu luštit i tu mojí chybu, jsem se do toho nějak zamotal :slight_smile:

Mně taky nešly. Chyba asi někde u nich, stránky se načítaly strašně dlouho nebo vůbec. Člověk se jednou dokope ke včasnému logování a do toho tohle.:frowning:
Teď už to ale jde.

Podle Jeremyho předpovědi z minulého roku se blíží doba obměny webu za verzi 2.0, možná už se na serverech něco děje :wink:

U mne taky v pohode se nacitaji, nacitani trva asi tak stejnou dobu jako obvykle

Díky všem, už mi choděj.

Pomoc.Mě taky se neukazujou v mapě kešky,v nastavení mám vše jako vždy a nejsou vidět.Pomůže mi někdo?Děkuju.djklubicko:(

No to ja nemam problemy jenom se strankama GC. Nepravidelne mi nede jakakoliv stranka. Nekdy GC.com nekdy GC.cz, seznam, google, no protste je to uplne jedno, ale postupne se vystridaly vsechny, uvidime jestli to bude nejak pokracovat.

vidim prd. přitom mi to před pár dny fungovalo

2Ondraseeek: z prvu zdravim menovce :wink:

No a ted k tematu, to ze ti nefungujou nektery stranky, muze bejt castecne poskytovatelem nebo nakym problemem pri ceste, V posledni dobe se mi to taky stavalo, ale ted uz tak dva dny zase vsechno bezi v pohode.