Je čas publikokování pravidelný?

Ahoj, možná je to blbost, ale zajímá mě, zda jsou publikovány v nějakou pravidelnou denní dobu (třeba 10 a 17 hodin)… konkréntě pro Bohemian review

Zdravím,
revieweři schvalují, kdy mají zrovna čas a co jsem tak vysledoval, tak žádné zásadní pravidlo v tom není, kdy to pípne.
Pokud chceš honit FTFka, tak buď praven kdykoliv a pokud chceš publikovat svoji keš v nějakou konkrétní dobu, tak se dá na ni dohodnout.

V nepravidelnosti je pravidelnost … vždy připraven …

Ahoj, mozna je to blbost, ale me zajima, jak mas pravidelnou stolici - jestli treba mezi 10 a 17 hodin…

Kešky se schvalují už pravidelně v tu dobu, kdy nemám čas nebo se mi na ně nechce jít :smiley:

Je v tom pravidelnost. Pravidelně schvaluji, když se mi chce. :slight_smile:

Ale k dotazu. Dříve jsem schvaloval, když jsem mohl, ale poslední dobou schvaluji, když se mi chce. Podle toho můžete soudit zda se mi chce a nebo nechce (nemluvím o stolici!).

A určitě se nejedná o časový horizont. Když nemohu spát, tak publikuji klidně ve tři ráno, někdy zas dopoledne a jindy klidně o víkendu, čímž vyvracím, že o víkendu se nikdy nepublikuje. :wink: Jen záleží na tom zda jsem na nějakém eventu, či ne. :slight_smile:

Jeste je samozrejme nasnade otazka pripojeni k netu na WC… Neni-li pokryti, neni publikace :smiley:

Potvrzuji, lovím v revíru Olomouc (publikuje převážně Bohemian, občas Skupec) a zatím není pravidlo úterý 10:48 publikace, beru cestou na oběd :). Jediné odpozorované pravidlo je, že v okamžiku příjezdu ke keši vyjde jiná, mnohem blíže výchozích souřadnic :-).
Jedna malá pravidelnost tu je, ale ještě jsem nestihl ověřit na dostatečném vzorku keší, zda to je/není statistická náhoda :).

Ad pozorjed: Tak to by mě zajimalo co jsi odpozoroval. :slight_smile: Nerikam, ze tam nejake pravidlo neni (sam o nem vim), ale urcit to takto na dalku je snad nemozne. :slight_smile:

Ad Majkeld: hi hi.. vyzkouseno a signal tam je, ale s NTB na WC zatim jeste nechodim. :slight_smile:

No a kde tedy nejčastěji publikokuješ?
a) obývák
b) ložnice
c) kuchyně
d) koupelna
e) dětský pokoj
f) auto
g) skála
h) event
g) speciální publikokační místnost
h) jinde

Posledni G a H ma byt predpokladam I a J.

Kde tedy nejčastěji publikokojuji??? :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

možnosti A B E I jsou totožná. U možnosti E za předpokladu, že se považuji za dítě. :slight_smile:

V F nikdy, na G jen výjimečně (pár jsem jich takto bouchnul na Šumavě), na H jen když si vzpomenu a nepiju, takže v podstatě nikdy. A D - co to je? Jo a v C pouze papam a popijim (to casteji).

A hodně potom taky J.

P.S.: Jinak teď jsem v I - drobná úprava - jedná se o speciální publikační b[/b]koutek v A, B, E.

Safra, První publikokační

N50 (A+B)(A-(2H^I)).(BC-37588/IJ)(C/7-8D)
E01(E) (AA-BC)(56/DI).(CI-G)(SUM(H,C,I,D,A)/17)(E)

Závorky se mezi sebou nenásobí. Ale dík za info :slight_smile:

Proč mi chodí email o publikaci se zpožděním cca 3 - 4 hodiny? Díky Honza:)

to se musíš ptát na Groundspeaku :smiley: nebo tam, co ti vedou e-mail

To je proto, že "E" je v závorce :D:D

Nenaděláš nic, mně taky. :@

Jaký máš email? Já mám gmail.com a chodí to okamžitě :wink: Ale to už se tady psalo 100000x

E-mail mám na Seznamu, ale ze to chodi pozde mi ani tak nevadi.

tak teď jsi způsobil, že jsem si skoro "ucvrknul" :D:D:D
tohle se fakt nedá číst ani s plnou pusou (ta klávesnice se fakt blbě čistí)

máš tam chybu, protože jden jediný správný centrální čas je jen a pouze 11:48 sekl ses přesně o hodinu :smiley: