Zdravím,
revieweři schvalují, kdy mají zrovna čas a co jsem tak vysledoval, tak žádné zásadní pravidlo v tom není, kdy to pípne.
Pokud chceš honit FTFka, tak buď praven kdykoliv a pokud chceš publikovat svoji keš v nějakou konkrétní dobu, tak se dá na ni dohodnout.
Je v tom pravidelnost. Pravidelně schvaluji, když se mi chce.
Ale k dotazu. Dříve jsem schvaloval, když jsem mohl, ale poslední dobou schvaluji, když se mi chce. Podle toho můžete soudit zda se mi chce a nebo nechce (nemluvím o stolici!).
A určitě se nejedná o časový horizont. Když nemohu spát, tak publikuji klidně ve tři ráno, někdy zas dopoledne a jindy klidně o víkendu, čímž vyvracím, že o víkendu se nikdy nepublikuje. Jen záleží na tom zda jsem na nějakém eventu, či ne.
Potvrzuji, lovím v revíru Olomouc (publikuje převážně Bohemian, občas Skupec) a zatím není pravidlo úterý 10:48 publikace, beru cestou na oběd :). Jediné odpozorované pravidlo je, že v okamžiku příjezdu ke keši vyjde jiná, mnohem blíže výchozích souřadnic :-).
Jedna malá pravidelnost tu je, ale ještě jsem nestihl ověřit na dostatečném vzorku keší, zda to je/není statistická náhoda :).
Ad pozorjed: Tak to by mě zajimalo co jsi odpozoroval. Nerikam, ze tam nejake pravidlo neni (sam o nem vim), ale urcit to takto na dalku je snad nemozne.
Ad Majkeld: hi hi.. vyzkouseno a signal tam je, ale s NTB na WC zatim jeste nechodim.
No a kde tedy nejčastěji publikokuješ?
a) obývák
b) ložnice
c) kuchyně
d) koupelna
e) dětský pokoj
f) auto
g) skála
h) event
g) speciální publikokační místnost
h) jinde
možnosti A B E I jsou totožná. U možnosti E za předpokladu, že se považuji za dítě.
V F nikdy, na G jen výjimečně (pár jsem jich takto bouchnul na Šumavě), na H jen když si vzpomenu a nepiju, takže v podstatě nikdy. A D - co to je? Jo a v C pouze papam a popijim (to casteji).
A hodně potom taky J.
P.S.: Jinak teď jsem v I - drobná úprava - jedná se o speciální publikační b[/b]koutek v A, B, E.