Je Ti zima? To nic nie je :) Pod s nami na GCYV9V a zazi skutocne geosialenstvo :)

Ahojte, 12.11. ideme s Haggaeom splavit Sazavu a najst GCYV9V. Pozyvame aj inych sialencov s vlastnou lodou, pytlom dobrej nalady, teplym oblecenim, flaskou niecoho dobreho, odvahou v srdci a zatmenim mozgu, aby do toho isli s nami :))) Napiste mi a dohodneme podrobnosti :slight_smile:

Motivacna fotka Haggaea usilujuceho o FTF pocas CZDEUSA odlovu baltskej cache je tu:

, nebude to vyzerat moc odlisne :slight_smile:

pre menej odvaznych chystam v kvetnu oficialny vodacky event na Sazave s moznostou pozicat si lod :slight_smile:

HESLO: KTO NEPADLUJE S NAMI, PADLUJE PROTI NAM :)))

Sakrys, sel bych do toho rad, cim silenejsi GC akce, tim lepe. Ale v nedeli 12. dobiha event v Beskydech, to smrdi zurivym hektickym prejezdem atd.. nevim nevim. Je to jediny mozny termin? dalsi vikend je prodlouzeny, he? zima bude jen o trosku vetsi,.., ? :]]

No skutocne sialenstvo by to bolo az na veteranovi odlovu hydrocache. ;]]]

dalsi vikend pustam draky na Sumave :slight_smile:
asi by som to neposuval na ine terminy, ked tak potom bude ten oficialny event na jar.

akorat ??? ??? uz dosel, nahradi ho rum.

coze? event bez kvasu?

hehe, adp. sa opat vytiahol :slight_smile: Ale vyzera to naozaj podobne, zatial idu Haggaeus, ja, Pitris, Kacas a Lakerdo.
My sa zimy nebojime, a vlnam sa postavime :)))

Teď jsem jel přes Týnec a v Sázavě moc vody není… ale stejně bych jel.

Moharela & spol.

toz zatial sme tri lode, 6 ludi vodou a 2 doprovodne vozidlo.

mily autor komixu, kedze ides s nami, tak skoncis ako Fifinka :)))

za všechno muzou medvedi :slight_smile:

Od pondělka, kdy jsem vystřízlivěla po Geopotlachu, přemýšlím, jak se z toho vykroutit, ale teď vidím, že už je to asi marné. Nezbývá než chcípnout bídnou smrtí někde pod ledem. Hele, nemáte někdo navíc nějaký neoprény, aby to nebylo tak rychlý?

Hola, jeste jeden dotaz vznesu. Kdo tam tu vodni trasu zna: jaka je to obtiznost? Kdybych usedl do gumokajaku zn. Helios, na kterem mam praxi na stojate vode a nekolika velmi linych rekach, jinak jsem jako vodak naprosty neumel (obcas se mi stava, ze tu lod nemuzu dostat do toho mista nebo dokonce ani do toho smeru kam bych chtel, kdyz mi s ni hejbe nejaky proud) - utopim se? Taky jde o to, ze vlastnim ‘sustakovy’ (-texovy)oblecek, ktery je v pohode proti splouchani, ale nevlastnim zadny neopren a takove veci, ktere by mi nejak prospely, pokud se do te vody rozplacnu cely. Takze me velmi zajima, jaka je pravdepodobnost, ze se tam nekde preklopim(e). Kolik pereji, kolik jezu, splavu a podobnych zakernosti?

Zrovna na Heliosu jsem tento usek vicekrat absolvoval. Podle vodacke obtiznosti je to WW3, coz je perejnata voda s moznosti zaliti otevrene lode, ale strasne zalezi jaky je tu aktualni vodni stav. Na Heliosu ti garantuju, ze zalitej budes nekolikrat a co je nejneprijemnejsi - budes sedet ty tri az ctyri hodinky ve vode. V lete je to brnkacka, v listopadu u me vitezi suche pradlo. Muj Helios ma jeste tu vychytavku, ze jeden bok utika tak rychle, ze nestacim dofukovat… Zvazoval jsem tuto akci, chtel jsem si pujcit od kamose Palavu - na ni by nebylo tolik macerovani, ale bohuzel ji ma daleko na chalupe. Nabizim svoje sluzby jako dopravce, ja se plavby nezucastnim, ulovim si ale kesky v okoli, a pokocham se odvazlivci. Tak jestli ma parta ledařů zájem, mužou využit moje služby…

aktualne je podstav vody, ale zaliatie by Ti asi hrozilo. My budeme zaliati tiez, ale rumom :slight_smile:
Volfi, zatial viem o doprovodnom vozidle, v ktorom pojde Jirina (spol. od Moharely :), tak sa mozes pridat donho :slight_smile:
Aktualny stav prihlasenych: ja, Haggaeus, Pitris, Kacas, Moharela, adp. po vode, Jirina auto (prip. Volfi?), Lakerdo v zalohe. ak by bola este jedna lod, nebolo by to zle…
Kapitanske pokyny o mieste a case zrazu budu vydane v piatok :), posadka, zatial nasavaj :slight_smile:

Ja mam doma lahev Stolicne (mily darek :]). Chtel jsem s ni jet do Beskyd, ale nejak se kupi prace, tak uvazuju o nahradni jednodenni akci (misto celovikendove). Flaska by samozrejme jela i na tuhle. :]

Se zalitim Heliosu a sezenim ve vode (to se da castecne resit ‘podprdelnikem’ (damy prominou, ale je to terminus technicus)) samozrejme pocitam, vzdyt to znam… jen bych se nerad uplne otocil a vykoupal, to uz neni jen neprijemne, ale v tomhle rocnim obdobi HODNE neprijemne az o usta… / Mimochodem, nedisponuje nekdo zbytecnou vestou, ze bych pripadne mohl jet vybaven jako rozumny a zodpovedny clovek?
… podle ceho se nakonec rozhodnu, jestli jet nebo ne? zatim teda fakt nevim…

hele rozhoduj sa podla toho, ze to bude fakt sialene, to je myslim uplne dostatocny dovod. Vzhladom na nizky stav Sazavy sa neutopis (ak to neprezenies s alkoholom :slight_smile:
Pereje su tam tak tri, ale pri tomto stave vody to moc nepofici, myslim, ze sa nemas coho obavat :)))
Predbezny zraz v Tynci bude okolo pol desiatej desiatej, budes to stihat?