Je tohle možné? 900 cache/den

lala.eu
Most finds in a day: 910 on 25.04.2011; 388 on 24.04.2011; 369 on 12.03.2011

Edit:

Wtf:

http://www.geocaching.com/map/beta/default.aspx?lat=34.613267&lng=-115.420417

Nastuduj si heslo power trail, udělej si výlet na takový, který máš nejblíž svým domovským souřadnicím, a byť to bude odvárek, tak poznáš, jak je tohle možné :wink:

Když to spočítám, tak je to 37,5 kešky za hodinu, to by musel celých 24 hodin logovat každou 1:36 minut jednu kešku bez přestávky a to mi přijde nepravděpodobné. Jinak je to fakt úchylný, jak tohle někoho může bavit?!? To už pak není hra, ale závislost.

Možné to je a zas tak velká zábava to není;)

A co takhle 10 členný tým rozdělený do skupinek.

Je tohle možné? Další zbytečný flame?!

Někdo holky, jinej vdolky. Nemáš snad dostatek jiných keší?
Tvou svobodu vyhnout se powertrailům Ti nikdo nebere!

PT mám rád, líbí se mi mít víc bodů než kecalové z fóra :wink:

Věř tomu, že to jde. ;]

Nebudes nam chtit narizovat, co nas ma bavit, ze ne.

Uchylny? A co je podle tebe to "normalni"? Dve tradicky denne nebo kolik?

Tak ja mam za den pres 1000 kesi a to ne za 24, ale za 16 hodin. Ma s tim snad nekdo problem? :D:D Boze lidi starejte se o sve lovy a ne o jine. :wink:

My se hlásíme k úchylům s opačným znaménkem - s průměrem asi 0,3 keší za den :D. Přejme každému tu jeho úchylku, když ho to baví :wink:
Taky nepatříme zrovna k nadšeným příznivcům powertrailů, ale poctivě přiznávám, že když se u nějakého ocitnu, rozhodně si aspoň část zkusím odlovit. Jednak ať si to vyzkouším, jednak aspoň získám nějaké ty favorite body, ať můžu ocenit další krabičky, co se mi líbily.

Tak me prijde divny i logovat kese tymove na jeden nick. Nechapu, jaky to ma vyznam. Ale vzhledem k tomu, ze mi je "mnozstvi bodiku" uplne ukradene, tak at si kazdy lovi, jak chce, kdyz se chova slusne a kese ani jejich okoli nenici.

900 keší při minimální vzdálenosti 160 m mezi sebou, to je 144 km. Jasně, auto, ale kolik PowerTrailů vede po silnici. A 900krát za den vystoupit a zase nastoupit, to zvládají snad jenom popeláři.

Asi to bude tým. To S474N: Jo, a normální jsou 2 tradičky denně :slight_smile:

Za velkou louží se najdou :wink: (viz Yourkovo wtf?)

Však spousta lidí považuje mikrošky u silnice za odpad, ne? Takže je loví geopopeláři.
A nikde není napsáno, že se posádka auta v tom vystupování a lepení týmové nálepky nemůže střídat, zatímco unavení lovci sbírají síly v autě a keškám jen zamávají.

Vianney: odpovim ti jinak - pro pedofily je taky normalni zneuzivat deti. Vic asi nema k tematu "co je normalni" co dodavat.

BTW kdybys cetl predchozi pisatele, tak bys zjistil, ze jeden dokonce odlovil 1036 kesi za 16 hodin, takze si sve vypocty pouprav :slight_smile:

to vubec neni spatnej napad, mit na PT neco jako popelarske auto (tedy kukavuz). Vzdycky jen seskocit ze stupatka a zase naskocit. Super napad!!!

Jinak normalnost souvisi s velikosti krabice:
za 1 den: 3 micra nebo 2 small nebo 1 normal (large je 1 za 2 dny). Kombinace ruznych krabicek za den by do toho vnesla chaos, proto je zakazovano lovit ruzne velikosti najednou :pB)

special rules jsou pak na EC a VC (pozor neplest s WC, na kterych zas plati pravidla jina). EC = O,256 Tradicky velikosti small, VC pak 0,342. Pozor, neni normalni, tudiz ani dovoleno, skoncit lov s jinym nez celym cislem!!!

JInak jeste prevody mezi dalsimi typy cachi.
multi= (pocet stagi x T) /13 (ci jine prvocislo)
mystery= D/13 (ci jine prvocislo)

Doufam, ze vyse uvedena pravidla jsou pro vsechny jasna a tudiz jsme navzdy vyresili palcivou otazku jak a co se ma lovit a co je normalni
:D:D:DB)

Asi bysme měli navrhnout kategorie kačerů - něco jako singl, dvojka, čtyřka a osmiveslice - aspoň teda powerkačerům by to udělalo radost, nebo by je to aspoň uklidnilo, že těch 30000 keší je týmový výkon a ne výkon jednotlivce.

Aby bylo jasno: nikomu těch 900 keší za den nezávidím, i když je to dvakrát více, než jsem zatím našel za tři roky.

Lehce pres 800 kesek jsme na serii Route 66 udelali za cca 14 hodin. Ridil jsem 20 hodin v kuse, takze moc dobre vim, vim ze to proste jde. Chvilemi to byla velka zabava, v noci to bylo ubijejici, ale chteli jsme si to zkusit a dali jsme to. Stejnou moznost ma kazdy z nas. Toz tak.

noe1: presne tak. Mimochodem znam par lidi, co nenavideli jakekoliv huntovani a po nalezeni nejakych 400-500 kusu se to v nich nejak zlomilo a ted berou vsechno a v co nejvetsi mire. Takovy zajimavy posun, ze? :D:D

Všechno zkoumejte, dobrého se držte.