Chtel jsem si objednat z Alzy navigaci Garmin Vista HCx, ale zarazi mne v popisu, ze obsahuje mapy TOPO v2… To prece neni nejnovejsi mapa ne? Je mozno upgradovat na nejnovejsi typ mapy TOPO?
Ahoj,
ja mam eTrex Vista HCx s Topo v3.0 kterou slo zadarmo upgradovat na v3.1 na www.garmin.cz. Myslim, ze to jde ale jen z te v3.0 a z v2.0 to asi nepujde.
A kde si koupil tu navigaci?
http://www.kupteto.cz/ pred rokem a pul.
Kupoval jsem teď Oregona 450 a taky jsem řešil jaká je u te GPS mapa - problém je že prodejci neaktualizují popisy u zboží - vyřešil jsem to dotazy na prodejce, 2 ze 3 osolvených odpověděli.
Nakonec jsem ji koupil u KASA, kde byli ochotný zboží při převzetí otevřít a tím porušit originální pečeť a já se mohl podívat jaká je u GPS přibalená mapa.
Ja do Alzy psal a potvrdili mi, ze navigaci dodavaji s verzi 2…
Takze asi nebrat co?
zrovna dnes mi s ni konci aukce na aukru, ale cena vysplhala celkem vysoko, ale podivat se muzes, jestli chces.
Ale klidně to vezmi, ve chvíli, kdy si tu mapu zaregistruješ na stránkách garminu, tak ti naskočí aktualizace na nejnovější verzi (je tam 1/2 roku záruka na nejnovější mapy). Sám jsem to dělal někdy v září a to ještě tak, že jsem aktivoval TOPO Czech ve verzi 2 a zároveň upgrade na TOPO Czech 2 PRO a postupně mě to nabídlo TOPO Czech 3.1, 3.1PRO a 2010 PRO i nePRO. Navíc mě naskočilo ještě CYKLO 2010, vždycky link na stažení a odemykací kód
Ano, je to tak.
Napsal jsi to i za mne, samotnému se mi to nechtělo vysvětlovat B)
Možná bych si jen ohlídal jestli jde o PRO nebo nePRO verzi. Záleží co přesně chceš. Ale bezplatný upgrade je možný jen mezi stejnými verzemi… Z nePRO udělat PRO zadarmo nejde, to už je za asi 700Kč.
Je to presne tak jak pisete. Volal jsem do Prahy do Garminu a rekli mi presne to same. Pak uvnitr krabice jsem opravdu nasel klic pro update na TOPO 2010. Akorat ted resim, jak ze se ty aktualizace stahuji a instaluji? ![]()
Kupoval jsem z alze v červenci VIstu HCX a byly tam mapy TOPO 3, a 2Gb karta.Psaná byla taky jenom 1Gb
Může mi prosím někdo napsat jaký je rozdíl mezi TOPO 3 a TOPO 2010? Koupil jsem teď nový garmin etrex vista a je u nej TOPO 2010 PRO.
¨
Tady je cela diskuze, vc. srovnani a poznatku: http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=9&thread_id=15612&sort=&rowstart=0
Ono ve výsledku je to celkem jedno… Keš najdeš tak i tak.
Díky, už jsem si to prošel a už jsem celkem v obraze.
Mnoho keší jsem našel i bez gps a hodně jen s bluetooth modulem a Nokií, ale gps používám i při cyklovýpravách a pěších výletech.