Jedla-bedla #1000

[color=blue]Jirka, náš velký kamarád a nestor moravského geokešingu se znovu dostal do formy a právě dnes po tisící zapsal své oblíbené "Povedlo se :slight_smile: "…

Jirko, blahopřejeme Ti k dosažení této krásné mety a přejeme, aby tě chuť do sbírání pokladů nikdy nepřešla a toulky za šipkou Tě stále stejně bavily. Zároveň děkujeme za všechny krásné kešky, které jsi pro nás založil a těšíme se na ty, které už jistě zase chystáš…

Ivo a spol. [/color]

Hlavně v začátcích se Jirka staral o to, abych měl vůbec co lovit :wink: Díky moc za tvoje keše a přeju, ať se daří a hledá pořád líp a líp!

neznám vás osobně ale gratuluji taktéž..mě to snad čeká taky někdy, už mám přes čtvrtinu :slight_smile: chtělo by to to nějaké kombajní výpravy :-))
ale zase mě těší, že jsem každou krabku osobně držel v ruce-tedy až na jednu webovku.. což podle toho co tady občas čtu nemusíbýt vždy pravidlem…

Ač to zní neuvěřitelně tak jsem to stihla přeci jen dřív jak ty :slight_smile: A to jsem si to nikdy ani omylem nemyslela :o. Takže dovol, abych se taky připojila ke gratulantům, poděkovala za krásný kešule a popřála spoustu síly, krásných kešek a spokojených kešerů a hodných mudlů do další tisícovky!

No vida, fakt - "POVEDLO SE!" …a hlavně, … gratulujeme!!! B) a :stuck_out_tongue:

Už se to doneslo i na severovýchodní cíp republiky, takže gratuluji, a přeji mnoho dalších pěkných krabiček B) .

Blahopřejeme k mileniu.