Tak gratuluji Jirkovi k dosažení 300. Není to tak dlouho, co jsme se potkali na Lenčáku a říkal, že by to chtěl letos zkusit do 300. No a je to tady.
Takže hodně úspěchů v hledání a objevování nových krásných zákoutí naší země.
Tak gratuluji Jirkovi k dosažení 300. Není to tak dlouho, co jsme se potkali na Lenčáku a říkal, že by to chtěl letos zkusit do 300. No a je to tady.
Takže hodně úspěchů v hledání a objevování nových krásných zákoutí naší země.
I my se připojujeme ke gratulacím.
Jirko, jde ti to pekne. Gratulujeme a osobne jeste na Geoburcaku
Ono to bylo trošičku jinak. Na Lenčáku jsem měl odlovených 157 keší a vyslovil jsem přání odlovit do konce roku alespoň 200. Jenže keší přibývá a přibývá a chuti lovit(hledat) taky, a tak z toho nakonec je už 300 nalezených. Všem zakladatelům děkuji, zvláště těm, kteří zakládají keše na krásných přírodních místech.
No myslel jsem si, že to popletu a je to tady. A dnes jsem objevil jedno pěkné místo, které se ti bude určitě moc líbit. jenom to ještě bude chvilku trvat.
Také my se připojujeme ke gratulantům. Navíc Jirkovi děkujeme za jeho krásné a perfektně zpracované keše, na nichž jsme vlastně začínali. Hranické viadukty byl náš první nález a ty Jezernické zase naše první multi. Navíc stojíme před dokončením jeho skvělé série větrných mlýnů.
Jirko díky a do dalších objevů ti přejeme ostrý zrak a přízeň satelitů.
Tým I+B+M+H
Take se pripojujeme ke gratulaci! Hodne dalsich kesek!
Jedlo, gratulace i ode mě…
Děkuji všem za blahopřání a chci jen konstatovat, že mě to baví čím dál tím víc a všem Vám, kteří kešky zakládáte, hlavně na krásných přírodních místech, moc děkuji, že jste mi umožnili se na tato místa dostat. Doufám, že i já jsem Vás alespoň trošku potěšil a ukázal Vám taky několik pěkných míst, které stálo za to vidět. Těším se na setkání na Geoburčáku a zároveň Vás tímto chci pozvat koncem října na Geotvarůžek.