Vážené geokačerstvo, na vědomost se dává, že v pátek 18. května ve 21:15 našel Jedla-bedla keš Parní lokomotiva a tímto nálezem pokořil metu pětiset nalezených pixlí [^].
Jirko velká gratulace [W] od celého týmu a přání, ať ti to tak šlape i dále [Y].
Véééliká gratulace. Už se nemůžu dočkat, až mi dostanu na krk děti, abych je na nějaký prodloužený víkend vyvenčil. Dlouho už se totiž těším do Tvých končin za Tvými poklady [;)].
Pěkně Ti Jirko ta geomašinka jede [Y] , přejeme Ti hoodně dalších pěkných kešek, hodně zdraví, štěstí, levnější benzín, správně naštelované satelity a tak dál…
Gratulujeme moc, ještě občas vzpomeneme na naše ranní sobotní FTFko. Však i my časem vyjedeme na sever najít nějakou další tvoji krabku! Tak ať se daří!!!
V pátek jsme se viděli - nepochlubil se, v sobotu jsme se viděli - nepochlubil se, v neděli jsme se taky viděli a taky se nepochlubil. Ještě že aspoň tady se to již několika novými víkendovými desítkami kolem GeoChecku zazděné pětikilo provalí. Přejeme vše nej a kešek houšť!!!
Milí, stejně postižení geokolegové! Moc Vám všem děkuji za gratulace. Jsem rád, že jsem tohoto malého jubilea dosáhl právě v předvečer takové bombastické akce jako byl Czech GeoCheck a mohl se tam s Vámi potkat a zároveň si tam i odlovit některé ze spousty krásných keší, které v tomto úžasném kraji jsou pro nás nastraženy a doufám, že se tam ještě vrátím, abych mohl pokračovat, jako jistě většina z Vás. Díky !!!