Jedla-bedla: 500!

Vážené geokačerstvo, na vědomost se dává, že v pátek 18. května ve 21:15 našel Jedla-bedla keš Parní lokomotiva a tímto nálezem pokořil metu pětiset nalezených pixlí [^].

Jirko velká gratulace [W] od celého týmu a přání, ať ti to tak šlape i dále [Y].

Vzhůru k tisícům. Ať se daří to ti přeje PV BOLT s geopotěrem.[<:o)]

Blahopřejem k pětikilu. Mnoho úspěchů a krásných zážitků při dalších geolovech.

Véééliká gratulace. Už se nemůžu dočkat, až mi dostanu na krk děti, abych je na nějaký prodloužený víkend vyvenčil. Dlouho už se totiž těším do Tvých končin za Tvými poklady [;)].

Velká gratulace k půllitru! Jen tak dále! A počkej, po dlouhotrvajícím zimním spánku tě zase proženu! [;)]

Super - velka gratulace! At jede masinka porad kupredu.

také se připojuji ke gratulaci!!! [:)]

Jedlo, toto je opravdu pádný důvod, proč se tentokrát zase zapojit do té gratulovací mánie: Takže blahoželám stotisíckrát [;)]

Blahopřeji také k pětistovce.

Zasilam na Moravu gratulaci ke kulatinam v nalezenych pixlickach. At ti ta magicka krabicka se sipkou slouzi i nadale.

Pěkně Ti Jirko ta geomašinka jede [Y] ,  přejeme Ti hoodně dalších pěkných kešek, hodně zdraví, štěstí, levnější benzín, správně naštelované satelity a tak dál…

Ahoj Jirko,

gratulujeme a přejeme nalezení hodně dalších pěkných keší, které tě potěší.

Gratulujeme moc, ještě občas vzpomeneme na naše ranní sobotní FTFko. Však i my časem vyjedeme na sever najít nějakou další tvoji krabku! Tak ať se daří!!! 

To jsou opravdové kulatiny Jirko! Tak přeju[B] do další pětistovky bystré oko, svižný krok a vozidlo bez poruch.

V pátek jsme se viděli - nepochlubil se, v sobotu jsme se viděli - nepochlubil se, v neděli jsme se taky viděli a taky se nepochlubil. Ještě že aspoň tady se to již několika novými víkendovými desítkami kolem GeoChecku zazděné pětikilo provalí. Přejeme vše nej a kešek houšť!!!

Já se taky připojím ke gralacím, pětistovka je taková pěkná meta [:)]. Takže přesnou šipku a pevný krok do další pětistovky [D]

Milí, stejně postižení geokolegové! Moc Vám všem děkuji za gratulace. Jsem rád, že jsem tohoto malého jubilea dosáhl právě v předvečer takové bombastické akce jako byl Czech GeoCheck a mohl se tam s Vámi potkat a zároveň si tam i odlovit některé ze spousty krásných keší, které v tomto úžasném kraji jsou pro nás nastraženy a doufám, že se tam ještě vrátím, abych mohl pokračovat, jako jistě většina z Vás. Díky !!!