Jednodenní akce - okolí Řevnic - 21.2.09

V sobotu 21.2. se jde z Řevnic Zimní brdský přechod. Více info na: http://cechie.kecnet.cz/brdy-2.html
Napadají mě dvě varianty.
a ) Vybrat trasu pochodu, jít po ní a mrknout po tom, co bude při cestě.

b ) Na pochod se vykašlat a jít si svou cestou :slight_smile:

Scénář by byl ale v obou případech velmi podobnej. Ráno dojet do Řevnic, zaparkovat a vyrazit na vejšlap. O popojíždění po keškách autem nemám zájem.

Pokud by se mělo jít po trase pochodu, volil bych trasu 25km, už proto, že začíná i končí v Řevnicích a nemusel bych tak řešit, jak se pak dopravit zpátky k autu. Krom toho dny jsou ještě krátký, kolem 30km mi aktuálně na den připadá jako ideální vzdálenost.

Třem lidem můžu z Prahy nabídnout odvoz, ale bydlím v Řeporyjích, takže nabrání pasažérů připadá v úvahu někde na metru (Luka, Stodůlky), nebo pak po cestě (Lochkov, Radotín, …)

V případě nepřízně počasí se akce ruší. Za nepřízeň je považován vytrvalý hustý déšť, mráz ani sníh nevadí :slight_smile:

Vyrazil by někdo?

Prosím prosím, není žádná Řevnice, ani Hostivice ani Měchenice. Jsou to ty Řevnice a jedeme do Řevnic atd…

A sakra, skloňování opraveno, snad dobře :smiley:

Ještě název vlákna - okolí Řevnic :wink:

Neřešte češtin (ten v mejch příspěvcích asi nikdy nebude dokonalej, píšu i mluvím jak mi zobák narost :D), radši se hlaste :slight_smile:

Na nadpis jsem poprý pozapomněl, ale ten byl opraven druhým zásahem v 22:17, deset minut po zásahu prvním, tedy více jak hodinu předtím, než mě tu za to Lukášku Procházko napomínáš. Buddíííček :wink:

Tak to těžko, neb příspěvek jsem napsal ihned, jak jsem aktualizoval stránku a chyba tam byla.

U příspěvku je dole datum a čas poslední editace. Jak je teď nadpis? Dobře, nebo špatně? Kdy byl příspěvek naposledy editován? Před hodinou, nebo před pěti minutama?

Nadpis je dobře, ale v době psaní mého příspěvku nebyl. Howgh

Dobrá dobrá, jsi tu služebně starší, uznávám tedy, že musíš mít pravdu :wink: Ale dost už plkání, stránka popsaná a společnost žádná :smiley:

Ale ne, to samozřejmě nemusím :slight_smile: ale pokud jde o mě, 21. asi spíš pojedu na Skrýše…a upřímně, 30 km ve mně budí mírné zděšení, jsem přeci jen poněkud pohodlnější :smiley:

Na Skrýše sem koukal, ale asi spíš nic pro mě, radši si užiju sobotu v klidu, žádný hoňky. 30km možná někomu může znít hrůzně, ale je to v podstatě začátečnická vzdálenost. Když je pěkný počasí a dobrá nálada, člověk to ujde, ani neví jak :wink:

Ahoj, v pátek se chystám na kešku [cache]GC2Z944[/cache] Přechod Brd. V plánu je ráno vyrazit ze Všenor, večer odlovit finálku a zůstat přes noc v nějakém T.O. pod Plešivcem. Samozřejmostí večera je oheň a opékání buřtů (popř. čehokoli co si vezmete sebou), kamarád přinese večer točené pivo a věřím, že bude zábava. :wink:

Ahoj, to je skoda, ze to mas namyslene takhle - mam totiz uplne stejny cil, jen na sobotu (samozrejme jsem si vedom vetsi koncentrace lidi, ale snazim se setrit dovcu).

Škoda. Já původně chtěl jít také v sobotu, ale pak mi do toho přišli jiné plány. Tak ti ve finálce nechám alespoň CWGčko :wink: