V sobotu 21.2. se jde z Řevnic Zimní brdský přechod. Více info na: http://cechie.kecnet.cz/brdy-2.html
Napadají mě dvě varianty.
a ) Vybrat trasu pochodu, jít po ní a mrknout po tom, co bude při cestě.
b ) Na pochod se vykašlat a jít si svou cestou
Scénář by byl ale v obou případech velmi podobnej. Ráno dojet do Řevnic, zaparkovat a vyrazit na vejšlap. O popojíždění po keškách autem nemám zájem.
Pokud by se mělo jít po trase pochodu, volil bych trasu 25km, už proto, že začíná i končí v Řevnicích a nemusel bych tak řešit, jak se pak dopravit zpátky k autu. Krom toho dny jsou ještě krátký, kolem 30km mi aktuálně na den připadá jako ideální vzdálenost.
Třem lidem můžu z Prahy nabídnout odvoz, ale bydlím v Řeporyjích, takže nabrání pasažérů připadá v úvahu někde na metru (Luka, Stodůlky), nebo pak po cestě (Lochkov, Radotín, …)
V případě nepřízně počasí se akce ruší. Za nepřízeň je považován vytrvalý hustý déšť, mráz ani sníh nevadí
Neřešte češtin (ten v mejch příspěvcích asi nikdy nebude dokonalej, píšu i mluvím jak mi zobák narost :D), radši se hlaste
Na nadpis jsem poprý pozapomněl, ale ten byl opraven druhým zásahem v 22:17, deset minut po zásahu prvním, tedy více jak hodinu předtím, než mě tu za to Lukášku Procházko napomínáš. Buddíííček
U příspěvku je dole datum a čas poslední editace. Jak je teď nadpis? Dobře, nebo špatně? Kdy byl příspěvek naposledy editován? Před hodinou, nebo před pěti minutama?
Ale ne, to samozřejmě nemusím ale pokud jde o mě, 21. asi spíš pojedu na Skrýše…a upřímně, 30 km ve mně budí mírné zděšení, jsem přeci jen poněkud pohodlnější
Na Skrýše sem koukal, ale asi spíš nic pro mě, radši si užiju sobotu v klidu, žádný hoňky. 30km možná někomu může znít hrůzně, ale je to v podstatě začátečnická vzdálenost. Když je pěkný počasí a dobrá nálada, člověk to ujde, ani neví jak
Ahoj, v pátek se chystám na kešku [cache]GC2Z944[/cache] Přechod Brd. V plánu je ráno vyrazit ze Všenor, večer odlovit finálku a zůstat přes noc v nějakém T.O. pod Plešivcem. Samozřejmostí večera je oheň a opékání buřtů (popř. čehokoli co si vezmete sebou), kamarád přinese večer točené pivo a věřím, že bude zábava.
Ahoj, to je skoda, ze to mas namyslene takhle - mam totiz uplne stejny cil, jen na sobotu (samozrejme jsem si vedom vetsi koncentrace lidi, ale snazim se setrit dovcu).