Jednodenní výlet vlakem

Zaujala mě výhodná nabídka ČD na 28.10.2009,ale nemám naplánováno kam. Ještě mám čas,takže plánuju..ale ještě jsem některá místa pořádně nepoznal ani na mapě. Zřejmě si ani nebudu brát geovozidlo,takže nějaké kešky blízko železnice by bodly. Díky za všechna doporučení.

Do ZR na geozavod:).

Nemám team..závod je omezen místy a výlet do Žďáru by byl nevýhodný..vypadá to dobře,ale asi bych to nezvládl..tolik počtů a logiky :frowning: ..a ani nevím,jestli domácí mají zájem o mou společnost

Tým si seženeš a závod zvládneš.Není důležitý vyhrát, ale zůsčastnit se.A proč bychom neměli zájem o Tvoji společnost??

Pěkný přehled železničních kešek má např. Toniczech. Ale většina z nich není přímo na nádražích.

Vypadá to dobře,teď jsem si to ještě pročítal,ale tyto vzdálenosti dávám pouze na geovozidle..ale místo ponechám jiným závodníkům a ohledně přístupu ke mně na foru..na živo je to lepší,rád bych se podíval jinam,proto jsem založil tuto diskuzi

Lidi,tak mi pls poraďte: lov na Tex-czech je zatím na programu,ale jinak stále nevím…další zastávkou bude Český těšín a jestli se povede,tak nějaká první zahraniční kešulka bude právě tam…:wink:

Kdyby nekdo hledal o co go:
http://www.cd.cz/index.php?action=article&id=87694

Tak to je opravdu hodne zajimava nabidka, moc diky za info, jdu taky neco vymyslet. :wink:

Tex-Czech sem daval train-in, na tom kopci sem málem zdechl (už dobrých 20km v nohách v tu dobu)… jestě za deště. Ale zážitek supr.

Jen se bojím, že 28. budou vlaky naplněný k prasknutí. :smiley:

určitě ve Štramberku nevynech trubu[cache]GCKDRG, eartku[cache]GC1FZYB, Potom záleží jestli chceš lovit ve městě, nebo po horách.Když tak to vem přes Veřovice a tam po okolních kopcích je dost tradiček, nebo jeď z Veřovic rovnou do Frýdku Místku, kde můžeš dát nějaké městské a od tama do Českého Těšína.