Vážení dostal jsem e-mail z geocaching.com, že v rámci geocachingu probíhá nějaká soutěž o Jeep Commander. Jelikož jsem na tom s angličtinou špatně
, tak jsem toho moc nevyčetl. Mohl by se na to nějaký šikovný angličtinář mrknout a zjistit o co jde? Ne, že bych chtěl na geocachingu vydělávat, ale Jeep je Jeep :-).
ide o promo akciu Jeepu, v ramci ktorej budu opat v obehu aj nove TB Jeep. Cela akcia prebieha len v USA, takze nic pre nas ![]()
To sice ano, ale TB je holt TB a tak se stalo, že jeden z 5 500 v oběhu se dostal do Rakouska a odtamtud do čech, a 26.8. ho kdosi hodlá vyměňovat na setkání geocacherů v jižních čechách.
Doufejme, že jich k nám časem přicestuje více (akce začala 1.8.), protože tento TB je vážně zdařilý.
P.S.: nesoutěží se o Jeep Commander, ale o připravovaný Jeep Compass
ja som sa snazil dotiahnut sem zeleny jeep, ale rozputalo to obrovsku diskusiu na gc.com, oficialne pravidla sutaze hovoria, ze jeep po dobu hry moze byt ulozeny len v 48 statoch USA. Po skonceni sutaze potom nebude problem aj oficialne ich dopravit sem.
tu je link na diskusiu:
Send Green Jeep To Europe Please - Trackables - Geocaching Forums
btw na geoevente Skladiste bude zlty jeep z roku 2004, minuly rok bol biely, tento rok je zeleny.
Zelený byl 2004, bílý 2005 a Žlutý je teď.
Současný stav jeepů o kterých vím je, že jeden žlutý a jeden bílý má u sebe IGI na Slovensku, další soutěžní si z Eventu Skladiště přivezl Grazl a poslední (také soutěžní) leží v keši Mojzisuv Pramen - Jested a okoli.
Pozor, zelený je tento rok! Jinak co vím, tak dle pravidel po dobu trvání souteže nesmí opustit uzemí USA
nie, je to tak ako som napisal, poradie zlty, biely, zeleny