nedávno jsem ulovila Bioindustriální pyré, Vláčkovku a Darkness. A nějak mě ty temnoty chytily - nemáte tip na nějakou podobnou cache v okolí Brna? (jeskyně speciálně vítány ![]()
Nejznamejsi brnenska kanalovka je LOST
Tu mas jednu GC16263 Stránská skála UP & DOWN (Unknown Cache) in Jihomoravský kraj, Czechia created by Vendetta Squad
Seznam keší byl na požádání smazán…
vin-line, skvěle jsi to vyspoiloval ![]()
U většiny se stačí podívat do galerie (nebo si přečíst listing) a člověku je hned jasné, zda se jedná o jeskyni atd…Tedy až na jednu a ta je teda smazána…
díky vin-lin a mudlodceři za upozornění. Na některé bych se snad fyzicky vydala, ale hlavička to nerozlouskne.
Tak snad aspoň ty pavoukovité ![]()
(ježkova byla skvělá ![]()
A pak i nektere 5/5 v blizkem okoli Brna
Jmenoval bych konkretneji, ale to by byla skoda, takze to ponecham jen na takovehle vagni formulaci…
A co tak smazat i ostatní spoilované ( tedy většinu ) ? Autoři by jistě za toto nebyli rádi.
MedoMys: jakoze si autori otevreli hospodu a potom se divi, ze jim tam chodi lidi jo? :D:D
eh, myslíte, že autorům bude vadit, že nějakým kačerům se jejich kešky líbí, takže je doporučí ostatním zájemcům?
(pokud jim to vadí, tak se owneři ozvěte a já své příspěvky zde pozměním)
že půjde o nějakou "temnotu" se dá poznat i z atributů a ti, co čtou logy, tak z logů a fotek.
Dotaz jsem vznesla, protože jsem teď potkala jednoho blázna, který je ochoten se mnou do nejrůznějších "nebezpečných" míst lozit (a kdoví, jak dlouho bude ještě chtít :D). Já jinak většinou lovím sama (přátele kešink až na výjimky nebaví) a ač nejsem princezna, tak jsem kapík strašpytel a na některá místa se sama bojím (či to sama nezvládnu - vysoké stromy a tak). Navíc ve dvou (a více) je to větší psina.
jo a 5/5 jsou právě ty, na které už hlavička (většinou) a tělo (občas) nestačí. Ale jednou… to třeba půjde ![]()
Tvá je smazaná.
Nechápu proč by to mělo někomu vadit. Stačí se podívat do listingu tvé keše. Dle fotek jsem poznal kde se nachází jedna stage a nejsem sám. Navíc se dá určit jaká je keš dle atributů, dle logů apod. Keš si samozřejmě odlovím od začátku. Jen nevím, co ti vadí na tom, že jsem ji zde uved…
Třeba mně zrovna ten smazaný spoil fakt vadil, ale už s tím nic neudělám. Na té keši se bavíme už od února a osobně se neprohrabávám logama ostatních, než keš jdu, neb to pak nějak ztrácí to kouzlo nečekaného. Jak jsi jistě pochopil, na té spoilované stagi jsme ještě nebyli.
Takže i z pohledu uživatele - tenhle seznam mi vadí. Pokud to je v listingu, tak prosím, ale pokud to přímo v listingu uvedeno není a má se do prostor s určitými parametry dojít tak, aby to bylo překvapení, tak to nemá v tomhle seznamu co dělat.
vin-lin: stejně tak *, * a *. Nemyslíš, že kdyby autoři chtěli, aby se vědělo, kde je umístěna finálka, že to udělají třeba jako tradičku, a není to ve formě multiny a finálovým umístěním jako překvapení ? Vážně se mi takovéto spoilování a zveřejňování tohoto seznamu právě zde vůbec nelíbí, jak hráči, tak autorovi. Za dotčené autory těchto keší prosím o jejich smazání.
Smazáno.
Omlouvám se, takto jsem nad tím neuvažoval…
Je pravda, že jde o to překvapení lovců…
…takze uz snad zbyva jen dodat: Diky vsem zucastnenym za kultivovanou a konstruktivni debatu. Vysledku davam palec nahoru …
![]()