Ještěd - Geocache of the week

Pro ty co nečtou blog Groundspeaku: Dorcadionův Ještěd ([cache]GCKDBV[/cache]) byl zvolen keší týdne!

Gratulace Dorkimu :slight_smile:

a to pro "běžného českého geocachera" něco znamená? :slight_smile:

Velká gratulace

Zeměmluvův blog nečtu, takže díky za info pro anglicky nemluvici a gratuluji !

Gratuluji !! I kdyz pro nas co na Jested koukame z okna uz nic moc zvlastniho (navic jsem tam dva roky pracoval) … ale je fakt, ze pro neznale je to opravdu neco kosmickeho …

A cimpak si to ta kes zaslouzila? Byl jsem tam zrovna minuly tyden vlozit GC,ktery tam chtel a ta krabicka byla celkem slusnej humus-praskla,vlhka,plny logbook a okoli slouzi asi jako verejne wc.

cim? precti si ten blog. :slight_smile:
momentalni stav krabicky - no a dals to vedet autorovi?

Ownerovi jsem to vedet nedaval,bo to je evidentne dlouhodobejsi stav. A kdyby byla provadena radna udrzba,tak to autor jiz davno odstrani.
A k te ankete-ok,at se zviditelnuji mista,ktera stoji za navstevu,ale at se to nedela takto od stolu. To je pak smutna vizitka Sev. Cech,kdyz tam najdu toto. V okoli existuje mnoho jinych kesi,ktere si ohodnoceni a zviditelneni zaslouzi daleko vice-jak umistenim,tak provedenim. Viz napriklad kese od Zukury.

no jooo, to je pak ale tezky, kdyz mu to nikdo nenapise. :smiley:
no ja znam taky hromadu ceskych kesi, ktere mi prisly uzasnejsi. presto si myslim, ze kombinace skvelych vyhledu a unikatni architektury je prave to, na co upozornit.

Ta keš už je tam strašně dlouho a má poměrně vysokou návštěvnost, tak to je zřejmě znát na i na jejím stavu.

Kdyby jsi kontaktoval autora, místo kecání na fórech, tak mohl někoho požádat, ať tam koukne. Třeba já byl na Ještědu v neděli, ale u keše jsem nebyl, mám ji odlovenou v roce 2005.

A z posledních logů moc nejde poznat, že je keš v nějakých problémech.

Jestli to ocenění nedostala proto, že jsem tam zrovna včera vyfuněl na kole a odlovil ji :wink:

Dorcadion je služebně v zahraničí :slight_smile: a o tom že je opět krabička (již třetí) zmršená ví - ale nemá na starost jen cache a do Liberce se dostane až koncem srpna :).

To majklend: v době kdy cache vznikla tam žádné WC nebylo (nebylo tam ani při poslední kontrole). Jsem pražák a cache jsem založil v době kdy v na celém Liberecku nebyla žádná cache. Ale vzhledem k vývoji CZ geocachingu a chování mnoha geocacherů mám nutkáni ji spíše zaarchivovat…

PS: ted jsem si procetl zpetne logy - první stížnost na stav cache je 14. července - teda majklende, jestli jsi tak rychlý v servisu vlastních keší, tak Tě tedy obdivuju a závidím Ti. Já bohužel musím i chodit do práce a řešit i jiné a důležitější problémy :smiley:

Další česká cache jako Geocache of the week

Moc pěkná :slight_smile:

Jojo, jen kdyby měl člověk čas víc cestovat a takové krásné keše lovit :slight_smile: