Nabízím fotografie všech panelů z této multicache. Vzhledem k tomu, že byly některé ukradeny by to mohlo některým geocacherům pomoct.
Já Ti tímto jako autor této cache velmi děkuji, že sis našel drahocený čas a udělal jsi z této multikeše něco na způsob mystery. Věřím, že se budoucím hledačům bude toto provedení líbit a jistě Ti za Tvůj šlechetný čin také poděkují.
SC
SoloCacher žije, SoloCacher se probudil!
Minulý hledač, který dlouho lkal nad tím, že cache nebyla řešitelná, Klíčníkovi upřímně děkuje.
Přimlouval bych se přece jen, aby veřejně dostupné byly pouze ty cedule, které chybí. Bylo by taky fajn, kdyby Klíčník svou pomoc sám zřetelně vyhlásil v novém logu u cache (nejen “pište”, ale i “vizte”). Aby se prostě konečně udělalo to, co autor měl udělat už dávno.
Schválně toto nepíšu pouze do soukromého mejlu Klíčníkovi jako přímou prosbu, ale jako veřejný příspěvek na fórum. To proto, že jde možná o širší téma: Nakolik může člověk vzít do svých rukou osud cizí cache? Je to téma velmi ožehavé a zrovna tento případ mi připadá docela demonstrativní.
No a co se zeptat autora dane cache? To je prvni vec, ktera mne napadla. Chvili jsem se dokonce divil, ze to Klicnik neudelal. Az pak jsem zacal mit jiste podezreni, a pak jsem se podival, kdo ze to vlastne zalozil tuto cache. :]
-
Osud cache jsem do svých rukou nevzal, alespoň ne doslova. Jen mi pár lidí řeklo, že s tím nemůžou hnout.
-
Log jsem zapsal, stačí se podívat do listingu
-
Soukromé vzkazy opravdu patří do mailboxu, toto není vox populi
-
Nevím, které cedule zrovna chybí a které ne. Rozsah si může regulovat přímo SC, stačí když mi napíše a odstraním ty, které zůstaly
-
Nemyslím, že by se v tomto případě jednalo o ožehavé téma ve smyslu, jak to uvádíš (přečti si reviewer note - byla by škoda přijít o cache, která je dobrá; pokud se SC rozhodne vložit fotky chybějících cedulí do galerie, může použít svoje i moje - já pak klidně tu stránku odstraním).
-
Když už použiješ html tag pro kurzívu, zkus ho i ukončit…