Všem případným lovcům z dálky: v půlce serie dobře vařej ve vsi Libín, a o pár keší dál je bezva posezení v "Putyce" ve Slavošovicích. Výborný koupání třeba ve Spolským rybníku - v hlavní části. Je tam myslím i nějakej kemp.
Mám chuť se na to vykašlat a kešku disablovat/archivovat :@ teda, ne že to udělám, zatím… ale zkuste si schválně projít logy pod devítkou [cache]GC29VRW[/cache].
Ty autocenzůra, autocenzůra, jánevimjakjepřesněnazvat, tam lověj s dopomocí dělníků-mudlů, notabene od rybářů, jiný si lezou po hlavách, vyšťourávaj keš klackem (a já se divil, proč musím už dvakrát opravovat maskování na víčku…), stejně tak klackem jí rvou zpátky, a pak píšou, že je napadrť…
Když jsem tam šel opravovat, udělal jsem právě kvůli těm dělníkům čelem vzad (a že to nemám za rohem, a dva kiláky stejně musíš pěšky…) - a ty kreténi tam lezou před nima!!!
Čestně, o víkendu ji opravím, znovu, ale jestli se ztratí, žádná obnova nebude.
Tohle člověka odnaučí vymejšlet kešky. Hodit ke kořenu, zakopnout jehličím a pryč.
Tohle berte jako pokus o apel - důkaz, že ve mně furt kousek naivity zbejvá.
Citecko, já jsme si ted 2x četl povídání k té kešce, ale až když jsme si rozkryl logy, jsme v jednom našel zmínku o pomocníčkovi a o referenčním bodu, tak jsem pochopil, vo co go a na referenční bod se konečně podíval pořádně, třeba jsou na tom stejně jako já Ti hledači, nechceš to dát do listingu těsně nakonec, aby to každýho trklo?
Na konci to bylo původně, ale došla námitka, zcela správná, že do Garminů se nestáhne listing celý… na konci jsou waypointy.
Ale jak říkám, o žebříček primárně nejde.