tak jsem dnes koukal do letáku Lidlu a od zítřku bude v prodeji jízdenka po celé republice za 200 Kč. Bude platit ve dny 4., nebo 5, nebo 6. července. Pospěšte si, většinou je k dispozici omezený počet 10 000 kusů.
Každopádně vyrazím. Opět do Německa, plán jsem posledně úspěšně nedokončil - užil jsem si ale Ještěd, a dokonce se podařilo parádní STF na multině.
Obecně po ČD chci, abych si mohl snadno a jasně zjistit cenu lístku, a ne nesymslně diskutovat s prodavačkou jízdenek: „Pro dva dospělý a dvě děcka do Berouna, aby to bylo co nejlevnější! Mám si vzít skupinu čtyř nebo dvě skupiny dvou nebo soneplus, elišku, kunhutu či nějakou jinou akční slevu? Nebo bude levnější vzít si i zpáteční, když jedu jen tam?" ČD mě odpuzují svojí tarifní politikou, podporou akcí a la ta z Lidlu a zatracováním sigle cestujících. Ale asi je to nějaký seznamovací institut, kde si Fejk, Žaluda a odboráři usmysleli, že není dobré člověku cestovat samotnému… (volně podle Genesis 2,18)
Polas_CZ: Díky za info, obyčejně nám leták Lidlu okupuje o víkendu schránku, ale tentokrát tam nebyl - zrovna když je v něm takováhle šance - takže díky že jsi to dal sem… Určitě toho opět využiji, tím spíš že tentokrát se dá dostat dokonce na tři dny na druhej konec republiky, a to jen za 400 kaček B)
Olomouc i s velkým popojížděním by tě při 4 lidech v autě vyšel tak na 150 korun. (2*80km tam a zpet + 140km popojizdeni).
Ale jak se koukám, tak ty chceš asi do Čech. Tak třebas Liberec už je lepší, máš to 2x asi 5 hodin cesty a budeš tam 9 hodin. Autem za dvojnásobnou cenu při větší variabilitě a možnosti různých zajížděk a objížděk.
Už tradičně využiju. Lístek koupen. Plán jasný- Malé pivovary na severní moravě Koníček Ostava, Vojkovice, Štramberk, Kopřivnice, Příbor… a mezi tím i nějaké krabky.
Okolo štramberku a Kopřivnice je hezky… Já lístek koupím až dnes, sice jsem to měl v plánu včera, ale svým jednáním mě kasaři naštvali, tak jsem je poslal někam.
Zakoupeno… podle toho jak moc budu unavenej z cesty busem z dovolené 3. vyjedu v pondělí buď do Olomouce nebo do Pardubic… ale zatím je to tak 80-20 pro Pardubice…