Jizerske tisicovky 5. -7. 12. 2008

Mate chut vyrazit na vandr? Mate chut geokesit? Jizerske tisicovky je idealni varianta spojit prijemne s prijemnym. Diky Barrandoffske dynastii, ktera si tuto mysterku strihla jako survival vime, ze trat i s nastupem hodi nejakych 70 km. My se nebudeme hnat a nechame si na krasy Jizerskych hor cely vikend. Tak kdo se prida?
P. S. Ano, budeme spat venku, takze takove ty bezne vecicky jako spacak a karimatka a samozrejme baterka s sebou B).

No, nevím, ale tahle keš má některé body v zimě nenalezitelné, odlov raději [cache]GC18VCM[/cache] Jizerske vyhledy, tam je se zimou počítáno.

Technická, je tam dost sněhu? Je to na běžky?

Ano, je :slight_smile:

http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=8ac0ded4-fded-4df6-95e4-75a0341e4e8c

Ach! Zrovna vcera jsme to kolem Bedrichova na bezkach prosvisteli a dve kese jsem dokonce hloubkovymi vrty zpod metru snehu vydolovala. Skoda, ze asi nebudu mit cas cely vikend, zimni spacacek zahali… Tak si to uzijte :wink:

Určitě to bude skvělá akce.
Bohužel jak psal Kolombo ne všechny tisícovky jdou nalést v zimě.
Ale v létě jsem na tom trochu zapracoval a natloukt nerezové štítky s čísly na turistické utazatele, infa, strom na Zámcích, ohradu na Smrti aviatiků a suchý pahýl na Černém vrchu.
Pokusím se během týdne upravil listingy s informacemi o štítcích.
Log bude uznám i bez nalezení krabičky = ale musíte vyfotit štítek z dálky aby nebylo možné přečíst číslo, a bylo poznat kde to je.
Finálka by měla být odlovitelná v zimě, vloni jsem ji v zimě kontroloval, jen pozor at nespadnete dolů!!!
Přeji úspěšný lov a dobrou zábavu.

No vidite, s tim snehem mi to nedoslo :slight_smile: - my Prazane ho tu jeste moc nemame :-). Nevadi, muzem to dat na bezkach, pokusit se kesky vyhrabat a kdyz by to neslo, tak vyuzit Kutilovych cedulek (diky!). Muzeme se ale dohodnout i na Jizerskych vyhledech, je to jedno a pokud jsou lepe udelane na zimu… Je dost snehu na normalni bezky nebo je to na praskacky?

heeeej… proc zrovna na tenhle vikend se nahrnulo nejvic akci? :cry: nejradsi bych jel taky, ale bohuzel uz v tom mam 5 dalsich akci…

To zni naprosto bajecne, vyjadruji vdek geocacherske obce!

snehu je spooousta!

Takže kde a kdy je start?

V Liberci sice právě taje, ale jak je to v Jizerkách s počasím a se sněhem se dá dobře zjistit tady:

http://jizerskaops.cz/cz/zima/

Zatím předběžně v Desné bych byl v pátek v 19:30. Nechce se mi jet samotnému.

listingy byly upraveny - pridány fotky, kde jsou přitlučeny štítky s čísly, snad vám to pomůže.Přejí úspěšný lov.

Pokud ti Majus mohu dobře poradit, tak zapomeň na tu trasu, kterou jsme šli v srpnu my, a rezervuj si Polední kameny, Ptačí kupy, Zámky a raději i Černý vrch na dobu, kdy bude světlo. Jít ten terén v noci na běžkách je vražedné.
Jinak samozřejmě držím palce! B)

to Antonio:
JJ, ani nevim kudy vedla vase trasa :wink: Chtela bych jit co nejvic za svetla, ale jak je kratky den, tak to nebude uplne mozne, ale zas budeme mit 2 dny. Diky za tip!

Nakonec pujdeme opravdu Jizerske Tisicovky - diky Kutile, za uzpusobeni kesi k zimnimu odlovu "THUMBS UP" :). Sraz bude v patek v Desne pred devatou vecerni. Tak kdo se jeste prida? Zatim jsme jen dva :o.