Mate chut vyrazit na vandr? Mate chut geokesit? Jizerske tisicovky je idealni varianta spojit prijemne s prijemnym. Diky Barrandoffske dynastii, ktera si tuto mysterku strihla jako survival vime, ze trat i s nastupem hodi nejakych 70 km. My se nebudeme hnat a nechame si na krasy Jizerskych hor cely vikend. Tak kdo se prida?
P. S. Ano, budeme spat venku, takze takove ty bezne vecicky jako spacak a karimatka a samozrejme baterka s sebou B).
No, nevím, ale tahle keš má některé body v zimě nenalezitelné, odlov raději [cache]GC18VCM[/cache] Jizerske vyhledy, tam je se zimou počítáno.
Technická, je tam dost sněhu? Je to na běžky?
Ach! Zrovna vcera jsme to kolem Bedrichova na bezkach prosvisteli a dve kese jsem dokonce hloubkovymi vrty zpod metru snehu vydolovala. Skoda, ze asi nebudu mit cas cely vikend, zimni spacacek zahali… Tak si to uzijte ![]()
Určitě to bude skvělá akce.
Bohužel jak psal Kolombo ne všechny tisícovky jdou nalést v zimě.
Ale v létě jsem na tom trochu zapracoval a natloukt nerezové štítky s čísly na turistické utazatele, infa, strom na Zámcích, ohradu na Smrti aviatiků a suchý pahýl na Černém vrchu.
Pokusím se během týdne upravil listingy s informacemi o štítcích.
Log bude uznám i bez nalezení krabičky = ale musíte vyfotit štítek z dálky aby nebylo možné přečíst číslo, a bylo poznat kde to je.
Finálka by měla být odlovitelná v zimě, vloni jsem ji v zimě kontroloval, jen pozor at nespadnete dolů!!!
Přeji úspěšný lov a dobrou zábavu.
No vidite, s tim snehem mi to nedoslo
- my Prazane ho tu jeste moc nemame :-). Nevadi, muzem to dat na bezkach, pokusit se kesky vyhrabat a kdyz by to neslo, tak vyuzit Kutilovych cedulek (diky!). Muzeme se ale dohodnout i na Jizerskych vyhledech, je to jedno a pokud jsou lepe udelane na zimu… Je dost snehu na normalni bezky nebo je to na praskacky?
heeeej… proc zrovna na tenhle vikend se nahrnulo nejvic akci?
nejradsi bych jel taky, ale bohuzel uz v tom mam 5 dalsich akci…
To zni naprosto bajecne, vyjadruji vdek geocacherske obce!
snehu je spooousta!
Takže kde a kdy je start?
V Liberci sice právě taje, ale jak je to v Jizerkách s počasím a se sněhem se dá dobře zjistit tady:
Zatím předběžně v Desné bych byl v pátek v 19:30. Nechce se mi jet samotnému.
listingy byly upraveny - pridány fotky, kde jsou přitlučeny štítky s čísly, snad vám to pomůže.Přejí úspěšný lov.
Pokud ti Majus mohu dobře poradit, tak zapomeň na tu trasu, kterou jsme šli v srpnu my, a rezervuj si Polední kameny, Ptačí kupy, Zámky a raději i Černý vrch na dobu, kdy bude světlo. Jít ten terén v noci na běžkách je vražedné.
Jinak samozřejmě držím palce! B)
to Antonio:
JJ, ani nevim kudy vedla vase trasa
Chtela bych jit co nejvic za svetla, ale jak je kratky den, tak to nebude uplne mozne, ale zas budeme mit 2 dny. Diky za tip!
Nakonec pujdeme opravdu Jizerske Tisicovky - diky Kutile, za uzpusobeni kesi k zimnimu odlovu "THUMBS UP" :). Sraz bude v patek v Desne pred devatou vecerni. Tak kdo se jeste prida? Zatim jsme jen dva :o.