Johanka

V zaplave podivnosti, co sa tu obcas riesia, sa vynorila pozitivna sprava - Pezikovi a jeho Hanicke sa pred chvilkou narodila mala Johanka :smiley: Gratulacia geotatinkovi a nech sa celej rodine dari a Johanka prinasa samu radost :stuck_out_tongue:

veliká gratulace :slight_smile:

Velká, velká gratulace… Ať roste a daří se všem.

Taky moc gratuluji, at se ma mala k svetu a nezlobi rodice :wink:

Jeeee, tak to je fajn, gratuluji.

Další kačerka, supr :).:D, gratulujeme i s ženuškou…

Moc vasm Vsem s Hanickou Dekujeme.
PS: Samane ty taky vykecas vsechno :smiley:

Gratuluji!

No ked mi pred polnocou volas, ze ideme zapijat bejby a ja nemozem, tak som to oslavil aspon takto a na Johanku som si doma pripil sam Williamsovkou :smiley:

taky se pripojujeme ke gratulacim… at je zdrava a roste jako z vody :slight_smile:

No kdyz lovila uz v brisku, tak to bude urcite kacerka. Vsak jsem taky cetla logy typu: Na Hanicku uz to bylo moc :wink:

Patri vam me gratulace a doufam, ze mate poradny tereni geokocar.

Tak Johanka má na prdýlce "pezik1 - Found It" !!!

Neznám vás osobně, ale o to srdečněji přeji max pohodu a min starostí s miminkem, maminka ať je fit a tatínek může být tak dva/tři dny mimo provoz. :smiley:

Taky blahopřeju k potomkovy . A za pár let si budete užívat krásného výrazu v prckově tváři když kouká na GPSku při hledání "pokladů" :smiley: Já to zažil minulý týden a to se nezapomíná…

No spis bych to videl na hidden by pezik1 :slight_smile:

Kazdopadne Johanka ma skutecne par foundu ve veku <0 :wink:
Viz Detska kes Hanspalopuka 2 :), kdy byla i s maminkou Hanickou (nick Sofee) :wink:

ačkoli šťastné rodiče osobně neznám, gratujuli a přeji hodně štěsí své jmenovkyni:)