Jsem blázen?

BAF Team: podobné. Já na to mám tydlifoun HTC (plná programová výbava, takže když budu chtít, stáhnu si co třeba + mapy) + eVolve modul … *nízká výdrž na baterie, choulostivější na podmínky (déšť, pád…) — dopněno Garmin eTrex H… není co řešit :smiley: :smiley:

… akorát, jsa stará škola, stahuju doma, abych věděl, na co se těšit, a papírová mapa RULEZZZ!!! - a vojenskej kompas mám v kapse furt.

popisovane problemy s listingama v coloradu resi program MOZIGO…

staci pustit mozigo, dat subor > optimalizator pre colorado gpx file…

a pak to vytvori novej gpx kde jsou tradicky oznaceny na zacatku T, multiny M pod a kdyz ma cache moc dlouhej listing, tak je to rozdeleny na T1,T2… M1,M2… apod :slight_smile:

dale to vyhazuje vsechny zname problemove tagy a znaky ktere zpusobuji zaseknuti ci nenacteni listingu :slight_smile:

ja ti nechci delat za kazdou cenu oponenta :)… a mozigo na tohle doporucuju vsem, co to nevedi (osobne pouzivam jeho predchudce optimalizer, to je tak akorat velikostne vhodne udelatko na gpxko ;)) ale ted k veci - minimalne jednou vim o tom, ze ackoliv to bylo projete, nastal zmiz :frowning: asi nejaky absolutne abnormalni pripad. ale nastesti to 99.99% moznych problemu opravdu resi a dela to z listingu pouzitelnou vec. a to zejmena oznacenim typu pred jmenem.

60CSx+TOPO Czech 2 PRO a nemám (zatím) žádný problém. Vytisknout listing a složit ho do kapsy taky v poho. Účel to splní.:wink: