Akhoj potřeboval bych poradit,zběžně jsem pročet o co de a chci hledat"poklady" ale nechce se mně tady všechno študovat.Anglicky umim blbě,většině výrazů zde nerozumim,tak bych potřeboval poradit.MámWM xperii a neom.dat.sháním nějakej šikovnej program kterej by fungoval dík Michal:(
Asi bych začal na těchto českých stránkách, hned na hlavní straně odkaz "Co a jak v geocachingu" a pak odkazy "Jak začít" a na hlavní straně odkaz "Úvod do hry geocaching". Tam se během čtvrt hodinky dovíš vše.
Díkuju moc ale těch programů je moc nemohl by nikdo nějakej doporučit(pokud možno v češtině)WM:p
No, kdyz uz se ptas v diskuzi, ktera je jednomu z tech programu venovana, tak muzes zacit jim.
Ale ja osobne bych doporucil zatim na jakykoliv programek zapomenout. nejdrive je treba se zorientovat v geocachngu jako takovem, zorientovat se na webu geocaching.com, zorientovat se v zakladnich pojmech, atd. Az budes tusit, co a jak kde chodi, pak se ti bude s temi programy pracovat mnohem lepe!
Jestli potrebujes pomoct s pochopenim anglickych vyrazu a s orientaci na webu gc.com, tak pokud jsi z Prahy, muzeme se setkat a ukazu ti to. Neni to nijak slozite…
GG na WM asi ne ![]()
Řeší se to třeba tady
http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=8&thread_id=11551&pid=146063#post_146063
Programů je fůra a každému se líbí něco.
Program nepotřebuješ. Na gc.com najdeš souřadnice, zadáš si je do gps, jdeš hledat, (ne)najdeš, zaloguješ to na gc.com… Programy dávají další funkce, pomocí kterých můžeš keše různě třídit, evidovat apod., ale na samotné hledání je nepotřebuješ.
A neni nijakej program kterej funguje např.tak že zapnu nikde na vejletě Gps ono to najde body a já hledám.geocaching.com je mně na prd neb neumim anglicky.jo dík zapomoc jsem z Prahy takže by jsme to mohli probrat nikde u pivka,Chodím na srazy CE4you,nemáte taky něco takovýho_(WMsleziny
Chápu že někdo potřebuje poradit, ale napsat zběžně jsem přečetl a víc se mi číst nechce? Přečtěte to někdo za mě a vysvětlete mi to. Trapné. Nechce se Ti se učit pravidla hry, tak tu hru prostě nehraj. Chceš hrát tak si počti, rozhlídni se a pak se ptej.
Přijde mi to jako: "Jé hele, já sedím v autě, jů ono stratuje, jedu… A proč všichni jedou po pravé straně? A jak to že mi to chcíplo? Jak benzín? To musím k pumpě? Ale já chci jen jezdit a ne tankovat a už vůbec ne platit…"
Absurdní? Ano… Jenže tolik společného s dotazy nováčků, až to praští… ![]()
Zajímám se i o spoustu jinejch věcí a každá ta věc má své forum které je zcela jinak řazené,každá z těch věcí má svoje názvosloví,čili když něčemu nerozumim tak se zeptám.mněl jsem za to že od toho fora jsou,když se mně tedy nechce nějaký takový trubce(jako zr.Já)odpovídat tak na něj prdim.![]()
Když něčemu nerozumím, tak si v první řadě přečtu pravidla. Pak se můžu ptát, pokud mi něco není jasné. ale někam vlézt a říct pravidla jsem nečetl, nechce se mi, je toho moc, napište mi jak se to hraje je podle mne dost neomalenost. :@
rád přijmu nabídku od werga a nikde sito nechám vysětlit jsem z Prahy
proberem tonikde u pivka B)
geocaching.com ti naprd neni, pac prave tam vyhledavas kese a jejich listingy a po nalezu je tam logujes. tzn. geocaching.com je zaklad, a pokud se GC chces venovat, budes se s nim muset naucit zachazet.
Srazy - eventy - samozrejme probihaji, najdes je napr. v na techto strankach v pravem menu.
kazdopadne precist si pravidla hry je zaklad - jak chces hrat jakoukoliv hru bez znalosti pravidel? zkousim si to predstavit - napr. u sachove partie ![]()
Nebude náhodou ten Velkybeda a AnticacheTeam jeden a ten samý vtipálek?
Tak to by se ten kačer musel hodně nudit…asi má v okolí všechn kešky zalogovaný
Hele v.bedo sem taky novácek a gdyš sem to jakštakš zvládl já, tak už každý.Mám 17kešek a doučuju se za pochodu.Anglicky taky neumím.