Jubilejní 50 keška

Ahoj, blíží se má jubilejní 50 keška a ráda bych nějakou opravdu zajímavou. Co by jste mi doporučili v HK a okolí? Díky :slight_smile:

takhle ? :slight_smile:

[cache]GCWM9V[/cache]

však já vím, proto ten smajlík, jen jsem to hledání listingu usnadila sobě i jiným :slight_smile:

Ahoj,
spíš tak obecně některé odkazy na tip, zkus se třeba podívat na http://www.poklady.com/rubrika/nejlepsi-kese

nebo nějakou noční v diskuzi:

Tak ty poklady mě napapadly, tak nějak jsem nevěděla, co to je… :slight_smile: Díky

No, nevím, připadá mi, že je dost těžká na 50 keš, zaději si vyber něco pohodovějšího ať nemáš místo 50ky DNF.

Keš v Němčicích už mám, ta se mi moooooc libila. Toulocovky jsou hezký, takže by mě to tam docela lákalo :slight_smile:

Padesátku jsme tolik neřešili, ale až tu 100, pokořili jsme ji v neděli a tu jsmme si vybírali. Je pravda, že ne aleko od nás, ale hodnocena byla velic kladně. Nezklamala. :slight_smile:
[cache]GC19JKN[/cache]

Nechci bejt za rozumprda, ale ja si Poklad rytire Toulovce nechal na prvni tisicovku… :smiley: Jinak peknejch kesi je spousta, staci si procist listingy (a logy) kesi okolo HK, urcite najdes neco zajimavyho.