Koupím mapový Garmin s držákem na kolo do 4000Kč
Preferuji osobní předání - Ostrava a okolí
Díky
Koupím mapový Garmin s držákem na kolo do 4000Kč
Preferuji osobní předání - Ostrava a okolí
Díky
Mohl´s mít ještě včera za čtyři a půl Dakotu 10 i s TOPO 3 PRO, ale bez držáku. No, stejně je už vyprodáno, tak to ani nebude reklama, že?
p.s. mi taky utekla ![]()
http://www.asus.cd/vyprodej-zbozi/akce-garmin-dakota-10-pro-topo-czech-3-pro-010-00781-90/
hmm to je škoda.
VYpadá že je nový když je záruka 2 roky
Na Dakotu 10 (bez držáku na kolo) se mrkni tady http://www.digitalrepublic.cz/garmin-dakota-10-gps-navigace-topo-czech/ cena není špatná,ale mám pocit že je to bez topo czech, taky o ní uvažuju ![]()
co to je?
jsem si jen tak hodil do košíku Dakotu 20, abych viděl kolik chtějí za poštovné a…
Abyste nehradili poštovné zbývá nakoupit za 94.463 Kč.
cena poštovného se dá zjistit i jinak ![]()
Pro dopravu zboží můžete vybrat následující způsoby:
Upozorňujeme, že u zboží jehož váha přesahuje 30kg, je výše dopravného individuální.
Digital Republic kurýr
Doprava určená pouze pro Nymburk, Poděbrady, Sadskou a okolí. Cena 150,- Kč vč DPH.
Česká pošta - obchodní balík
Česká pošta Vám dopraví zásilku do 24 hodin od expedice po celém území ČR. Pokud nebudete zastiženi, je zásilka uložena na příslušné poště po dobu 7 dnů. Poté je vrácena zpět.
Cena této přepravy je 130,- Kč vč DPH. Cena za případnou dobírku je 20,- Kč vč DPH.
Osobní odběr
Zboží si můžete vyzvednout přímo v naší kanceláři, na adrese DIGITAL REPUBLIC, Palackého náměstí 77, 289 12 Sadská.
Manipulační poplatek je 50,- Kč vč DPH
No nic rozhodl jsem se že koupím nový Garmin.
Ale navím který esli Vistu HCX a nebo GPSMAP 60CSx
GPSmap je starší ( o dost) ale všichni chválí signál
Jinak jsem někde tady na foru viděl 60CSx v ceně kolem 4700Kč (nový )
nevíte prosím v kterém shopu to bylo?
Vista Hcx je novější, takže si myslím že bude svižnější co se týče prohlížení, zoomováni mapy apod.
Je tak? pište co a jak z VLASTNÍ zkušenosti - ne že jste slyšeli , jedna bába povídala apod.
Díky ![]()
Nevím, jsestli najdeš někoho, kdo měl obě dvě a může poskytnout srovnání.
Kdysi vyšel nějaký test (snad na navigovat.cz), ve kterám vyšla lépe Vista, co se týče citlivosti čipu Mediatek.
Jinak:
Jestli myslíš tahle dvě sorvnání:
Garmin eTrex Vista HCx: první srovnání citlivosti
Srovnání příjmu GPS: Garmin Vista HCx proti ostatním,
vychází 60CSx i Vista HCx, co se citlivosti a přesnosti týče, velice podobně. Hlavně po podrobnějším sorvnání v druhém článku.
edit: No a ještě druhá věc… V nových 60CSx (snad od minulého jara), už s největší pravděpodobností není Sirf3, ale také právě Mediatek.