K zamyšlení...

Jak myslíte, že bude vypadat geocaching za několik desítek let?
Co třeba až se silně rozmůže vesmírná turistika?
Docela by mě zajímalo, kdy někoho napadne založit kešku třeba na Měsíci. A jak by se asi zapisovaly takové souřadnice.
Nejspíš by se musela udělat série fotek s čím dál větší podrobností, aby se poznalo… a zřejmě by to tedy jako tradicionalka neprošlo.
A jakou obtížností by jste ji oznámkovali? Vešla by se do 5 hvězdiček, nebo by musela mít dokonce novou, šestou?

Nejspíš přibude mapa Měsíce vedle mapy Země. A všechny mimozemské kešky budou mít speciální značku. :D:D

Tady se někomu kvalitně urodilo…

(no jasně, já vim, státní hymna, já jenom že to dlouho nehráli, takhle orchestrálně…) :smiley:

Jojo, už 60 let všichni tvrdí, že za pár desítek let bude vesmírná turistika a kde nic tu nic. Hlavně že v poválečných scifinách všichni správní chlapi létali kosmickými loděmi, ale navigaci si počítali na logárech :smiley:

Vzdyt uz vesmirna turistika funguje. Jen je to trosku drahy a nepodivas se zrovna daleko :). Kdybych na to ale mel…

Zaprvé už to nebude geocaching.
Tady je něco ze slovníku:
[i]Slovo:
geo-

Význam:
první část složených slov mající význam Země, zemský[/i]

A pokud tomu zůstane stejný název aby lidi věděli o co jde, tak se prostě bude u souřanic uvádět jaký to jsou, "Zemský", "Měsíční", prostě kde to je, protože třeba Amíci plánujou něco jako GPS třeba i pro Mars, teda až a jestli vůbec nekdy tam doletěj :smiley:

Selenocaching (na Mesici), areocaching (na Marsu)… :slight_smile:

Honem, bezim si zaregistrovat prislusne domeny :stuck_out_tongue:

Spíše Mooncaching a povinné čelovky a skafandry,vlastní raketa vítána :slight_smile:

Pěkný. Udělal jsem pro tu příležitost ze srandy i nějaké návrhy grafiky
:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Spíš si myslim, jestli pak nepředělaj na Spacecaching
souřadnice by pak obsahovali i dané těleso :smiley: :smiley:

Hlavne to bude pekna palka za jizdu na FTFko na Mesic - zvlast az to tam bude pipat kazdou chvili… :smiley:

no ona to neni zadla levna zalezitost uz ani ted, teda pokud clovek nejezdi na FTF na kole :slight_smile: treba jako ja:D

Pořád to je a bude v podstatě zadarmo v provnání s letem kamkoliv :slight_smile:

By to bylo ze začátku pro takové mameluky, co si platí například Premium account.

Jeden ze zminenych mameluku by Ti rad pripomnel, ze tim vlastne sponzoruje hru i pro Tebe… B)

Řekli jsme si, proč troškařit. Keš v kosmu, to tady už někoho napadlo. A tak byla před pár dny publikována PRVNI CACHE ZA KOSMEM. :wink:

Spíše ne za kosmem,ale rovnou v černé díře (Black hole cache,obdoba Earthky)

Tak do této chvíle se asi nikdo z nás nedožije a proto vezměme za vděk tím "málem" co máme tu na naší matičce Zemi. Asi jsem troškař,ale vzhledem k tomu že jsme teprve nedávno začali tak nám toho zbývá opravdu dost na celý život. Ale třeba na ISS by se jim jedna krabka mohla vejít pro začátek co myslíte :slight_smile:

Určitě, a umístil bych ji zvenku.

zntargxn?