Možná to nevíte, ale Kačas přesáhla hranici čtyřset nalezených keší. Nalézá je i přes polámané a vyklubené končetiny a k tomu jí gratulujeme a přejeme brzké skoky přes kaluže…
Mila Kacas, cela rodina ti gratuluje a prejeme hodne dalsich kesek a hlavne bez polamanych koncetin.
Taktéž gratuluji!!! A hlavně tě obdivuji, v jakém zdravotním stavu jsi pixlovala. Jen doufám, že již je to lepší, než když jsme se viděli naposled. Takže ještě jednou blahopřeji a přeji hodně zajímavých pixliček.
Velikanska gratulace od casti dua Slajz & Tucek ! Moc drzime palce aby ses uz konecne vyhrabala z otravnych zdravotnich problemu!
Osobní blahopřání již proběhlo, ale ještě formálně gratuluji i touto cestou. To aby mě někdo nepomluvil…chachachá!
I já se připojuji ke gratulantům a přeji hodně elánu do dalších lovů.
V posledni dobe nestacim vsechno moc sledovat, ale jsem rada, ze tahle zprava mi neunikla. Gratuluju a preju jednak hodne zdravi a pak spoustu peknych zazitku pri “loveni”, hezky den, Asteris
Jééé, tak dlouho jsme o tom mluvily, až mi to uniklo
Takže gratuluju a těším se na další naše čistě dámské výpady za pokladem.
Také gratuluji, drahoušku, a také se těším na vaše čistě dámské výjezdy za keškama.
Jak to, ze chybim v zastupu gratulantu? Okamzite napravuji a preji rychle uzdraveni pochroumane nozicky. I kdyz nevim, jak hodne je pochroumana, kdyz si s ni zdolala Mel-manovu No voltage :o)))
Jak to, ze chybim v zastupu gratulantu? Okamzite napravuji a preji rychle uzdraveni pochroumane nozicky. I kdyz nevim, jak hodne je pochroumana, kdyz si s ni zdolala Mel-Manovu No voltage :o)))
to se ma pak ta noha nejak zlepsit, kdyz s ni vyvadis psi kusy. padani na ni u kesi, no voltage, damske vyjezdy, prochozeny matrix - a ze ten neni zrovna kratky … apod :)) gratulujeme.