kačenka hledá kačera

Můj parťák mi odpadl a samotná lovit nechci, je mi 20 a jsem holka z Prahy, kdo mi bude dělat kačparťáka ? =(

Holka, to ti nezavidim…kup si sesit na poradnik, zajemcu bude spousta :slight_smile:
Ale kdyzby jsi byla nekde z okoli Hostivare, tak se s nama klidopido muzes nekdy vydat…:slight_smile:

No, tak zachvilku si fakt budeš muset vést pořadník. :smiley: Kačerů je hodně, kačenek zoufale málo. :smiley: No, tak někdy můžem někám zajít, od září bych v Praze měl studovat. :smiley:

Jak jako odpadl? :wink:

Jen jestli to nebude spis dalsi sociologicky pruzkum viz vlakno Antigeocaching team :slight_smile:

Jo, jo, do takového "sociologického průzkumu" se rád přihlásim :slight_smile: A jak že to bylo s tim původnim parťákem? Nezemřel náhodou vyčerpánim na nějakém Tebou kočírovaném geokombajnu? :wink: To bych z toho "výzkumu" raději rychle utek :smiley:

odjíždím na kolo na kešky.

Jo kdyby byla kačerka z ostravy nebo okolí… Taky bych nemusel lovit sám…

Pořadník jsem ještě nezavedla, jelikož na to, jak jste psali že bude hodně zájemců tak zatím nic moc. Tak kdo by měl vážně zájem ať mi napíše na icq :wink: mě to opravdu samotnou nebaví, to je fakt otrava (kromě toho že si někdy připadám jako magor :smiley: ) Tak icq :wink: 234 082 293 B)

Stále pořadník nepotřebuji =( Z okolí hostivaře zrovna nejsem, a koukám že váš (váš ?) dopravní prostředek je hlavně kolo, který je někde u rodičů :frowning: Kolik vás je že píšeš s náma ?? To jako jdete 20 lidí a opravdu nenápadně, ale hlavně nenápadně, prohledáváte každou díru ? :smiley: