Najde se někdo, kdo se ujme totální začátečnice, která lehce plave v pojmech a nějak neví, jak začít :)?
Především je dobré vyplnit některé základní údaje o sobě a link na svůj profil na gc.com
nehledě na to, že profil BettyBarclay jsem na GC.com nějak nenašel
Ja se te klidne ujmu… ![]()
Arne1 + fremen .. vy jste taky dvojka k pohledani … Vzdyt pise, ze je zacatecnice a nevi jak zacit a vy hned remcate s profilem na GC.
Necyklopedie ma o tomhle foru vazne pravdu. ![]()
Tak jistý předpoklad byl, že aspon registraci na GC.com provede samostatně.
Copak by měl za ni pak člověk logovat i nálezy? ![]()
a rovnou aj hledat krabicky:)
Hele, chytráci, na geo…com zaregistrovaná jsem, netuším, proč jste mě tam nenašli… nicméně jsem zatím ve fázi pročítání všech možných odkazů, kterých je tu asi tak milion, takže bych se ráda přesunula radši k praxi než abych seděla po večerech doma a pročítala návody…That´s all ![]()
To by musela být sakra hodně moc "šikovná" aby se to vyplatilo ![]()
dnes uz z praxe nic nebude musim rano do prace
a taky zalezi jak k praxi jako jit ven ? bo sedet doma za pc :))))
Praxí myslím jít ven :). A docela bych ocenila, kdybyste mi poradili, jak sem do svého profilu vložím odkaz z profilu z geo…com…moje member ID je 5132328, ale nějak jsem tam nenašla webovou adresu, kteoru bych měla sem do profilu vložit…nebo je to na nějaké heslo :)?
BTW- u některých z vás ten odkaz na profil na gc.com taky nějak nefunguje ![]()
Tož vezmeš GPS do ruky, vydáš se na cestu, přečteš si hint, dojdeš "na nulu" a snažíš se tu ušmudlanost někde pod okapem, v křoví, nebo kýho čerta kde najít ![]()
To, že čteš "návody" je super, aspon budeš vědět, jak dát do GPS baterie ![]()
Popř se tu zeptej a zkusí se ti odpovědět
Jak co zde nastavit najdeš zde:
http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=14&thread_id=5558
Existuje nějaká aplikace pro Android? Nebo si musím pořizovat extra zařízení GPS? A ne, nejsem blondýna, jen jste možná všichni zapomněli, že jste taky kdysi začínali…nicméně oceňuju smysl pro kousavou ironii, taky ji ráda používám, když vím, že mám nad někým navrh ![]()
Na Android je myslím Locus, mrkni na market.
EDIT: jinak "extra zařízení GPS" má tu výhodu, že pokud ti spadne z ruky na zem, tak OK… u mobilu se s přehledem může stát, že se již nemusíš zohýbat ![]()
Já na Androidu používám online c:geo, offline Locus.
Na Android c:geo nebo Locus
edit: Skoda, ze nejsu z Brna. 27 lete kacerce bych pomohl moc rad. ehm .. mozna i na ty kese by doslo kdyz by byl cas. ![]()
edit2: Ted budu asi sam za blbce ale ono je na geocaching.com nejake Member ID? Myslel jsem, ze tam je jen guid (ten sileny hash nebo co to je).
Děkuju za ty aplikace, aspoň vím, co stahovat :). To Destr: Jooo, tvoje škoda ![]()
Škoda? Zatím jsem nepostřehl žádnou motivaci, takže… ![]()