Kačer/ka Liberec a okolí

Zdravím všechny podobné živly :slight_smile:

Jsem v Liberci usídlená kačerka, kterou ovšem nebaví hledání o samotě… Sháním někoho na výlety po Liberci a okolí, bez problémů se můžem vydat i dál, hranice států nejsou žádná míra!

Kešing se mi stal trochu posedlostí, ale bez doprovodu to není taková sranda…

Jsem vlastníkem Colorada 300 takže o GPS je taky postaráno…

Kdybyste se někdo nudil dejte vědět :slight_smile:

Napište tady či na geocaching.com, určitě se dohodnem :wink:

Parada. Klidne se pridam. Liberec a okoli mam sice dost vysbirany, ale za humny se jeste neco najde.
Jsem jen takovy pokrocily zacatecnik, takze si zatim musim vystacit s autonavigaci, ale taky to jde :wink:

Takze kdy ? kam ?

Je fakt že moje priorita opravdu byla vyčistit ten Liberec :-/

Ale kdybys něco plánoval tak dej vědět, třeba budu mít i čas :slight_smile:

Taky bych se přidal … třeba [cache]GC1TFGX[/cache] a [cache]GC21NRR[/cache].

PS: GPS mám.

Planuji neustale :wink: Staci rici kdy a jsem pripraven. Klidne si zopaknu i Liberec, nektere krabky jsou docela pekny.

Na Vyhledy II klidne pujdu znovu, tentokrat bch vzal fotak. A na to jak se bojim vysek je II docela pohodova.
U Tisu bych mel cukani napovidat, tak ten radeji ne B):smiley:

Výhledy dvojky možná v neděli odpoledne, ale ještě uvidím, jestli vyjde hlídání dětí…

Chlapi vy mě děsíte :smiley:

Já doufala že se ozve někdo s 200 naloveno, ale koukám že v Liberci s takovým přáním asi moc nepochodím…

Osiku: klidně, ale se svojí nedovivinutou logikou bych ti možná nebyla tolik ku pomoci, potřebuju se na těch mysterák nejdřív trochu rozjet :stuck_out_tongue:

LudaL: asi tak jako jsem psala Osikovi… ale kdyby v neděli nelilo a někdo měl nervy na moje funění :smiley:

B)

za 15minut smer Osikovi 011011 (binary ??) :slight_smile: a okoli

PS: Bobr_ zatim marne bloudi na [cache]GC2BNK4[/cache] :smiley:

v LBC jsem jak doma :smiley: ale 200 jich nemam :frowning:

Tak kam se zitra vydame ? (popripade auto k dispozizici)

Vzhledem k vedru jsem plánovala se tak možná odložit do bazénu, nanejvýš dát něco kolem přehrady :smiley:

Obávám se, že zítra budou spíš hromy blesky než vedro :frowning: Na přechod hor ideální…

No ale zrovna na multinu na Harcovské přehradě jsem se osobně dosud neodhodlal. Stejně ta jablonecká je lepší :wink:

na koupani to moc nevypada a zitra ma byt jeste chladneji … takze v cca 12 - 14h vyrazime na [cache]GC28G7E[/cache] a okoli + cesta

misto v aute k dispozici

Jaktože nevypadá(lo)? Já si dnes [cache]GCXDFP[/cache] užil náramně :slight_smile: je fakt že to nebylo na žádný povalování na pláži, ale na doplavání a návrat to bylo super - vše mělo ideální teplotu