Ahoj,
nenašel by se někdo, věkově kolem 17,18, kdo by si se mnou/s mou kámoškou kačerkou/s náma oběma rád zašel na nějaký brněnský kešule? Kešek hodně, nezaneprázdněných kačerů/rek málo ![]()
Díky ![]()
pokud své věky sečtete dohromady, tak by to bylo schůdné ![]()
Ja se hlasim
je mi 17 a cas mam … kdyztak icq je 312599230;)
Tak jako proč ne. ![]()
tak ja se klidne pridam, po ctvrtku uz snad budu uspesny maturant tak bych mel mit casu na kesovani dost ![]()
doufam ze 19 uz neni pres limit ![]()
Tvůj věkový limit sice nesplňuju (o nějaký ten rok :D), ale ráda někam vyrazím.. ![]()
Jak jsem psala ve vedlejším vlákně, stačí říct kdy a kde..volno už se nějak udělá ![]()
cau, hlasim se. Muzu vas provest po mych keskach. Jinak tuto nedeli jedu kesovat do Prahy, tak se muzete pridat.
V pátek většinou razím na lov. Ozvi se případně na icq 255165420. ![]()
Ahoj,
klidně bych taky zašla, ale pod limit taky nespadám, je mi 14 (skoro 15
)
když tě tu Polasi vidím, někdy vyrazíme spolu ![]()
V sobotu bych ráda ulovila některé z Netoještěrových keší.. Především Dvanáct strun a Barvy II..případně pročistit trochu okolí..
Trochu si provětrat hlavu po práci a pak zamířit na ohňostroje..
Společnost vítaná ![]()
-Alfrin-: šel bych, ale v tu dobu budu na ME ![]()
Bohužel čtu tvou zprávu až teď, snad to vyjde jindy ![]()
Já psala SZ a odpověď se mi nedostala, asi to byla nabídka pouze pro pány, takže nemusíš smutnit ![]()
Zajimave, ja napsal a vse probehlo dle domluvy, takze chyba bude asi jinde ![]()
Z pracovních důvodů jsem nakonec Netoještěra musela odložit a vyrazila o půl osmé jen na Alchymistu..jak jsem psala o vlákno vedle..
Ale jestli máte vyluštěno, klidně naplánujeme dámský hromadný odlov ![]()
Na neděli plánujeme odlov keší v Bohunicích a Starým Lískovci, sraz by byl 13:20 na hlavním nadraží, tak jestli někdo chcete jít, napište ![]()
Já jsem spíš pro jednu hodinu a sraz rovnou u nějaké kešky..jet přes hlavák je pro mě dost zajížďka..
U dvanacti strun jsem nedavno byla a pokud se kes neposouvala tak uz na svem miste neni.
Doprčic..teď jsem si uvědomila, že neděle je šestého..
Bohužel nemůžu
V sobotu večer se vracím z pochodu okolo Štatlu a v neděli doděláváme dlouhodobě plánované resty + plus kvůli tomu přijede kamarád z Prahy..
Omlouvám se, ale u mě neděle padá ![]()