Hledám parťáka/parťačku pro lov po Praze - místo a čas, dle dohody.
Petra (26 let) ![]()
proc ne, muze byt zajimava zmena, kdyz tak ICQ/MSN/SKYPE pls B)
EDIT jo abych nezapomel - beru kazdeho koho bavi lustit mysterky .. me to totiz moc nebavi ![]()
To sis nemohla vzpomenout o pár měsíců dřív?
Zrovna, když za pár týdnů v Praze končím :). A mohla jsi chodit lovit dokonce s reviewerem, takže žádná mysterka by nebyla problém - jako první bychom šli určitě na Enigmu II :D.
Zrovna jsem si říkal, že bych se zkusil k někomu přidat na společný odlov v našem hlavním městě, kde přebývám většinu týdne ![]()
To malina.petra: poslal jsem ti Soukromou Zprávu sem na geocaching.cz
no joo.. to se dalo cekat… sedi na vsech mysterkach, normalni luze neprozradi nic.. ale jak se kolem mihne naka buchta, je celej paf…
Příští týden se chci věnovat hodně lovení jsem ti k ruce.Posílám ti soukromou zprávu.
jojo, jaro, feromony ve vzduchu, vlastní matku by prodal…![]()
No pokud by mel nekdo zajem, tak tuto sobotu bych si rad dal kese co se ted objevili, spocitano mam, jen si je odlovit.
Kdyztak posta
matku?? tu oz davno prodal.. ted se vsude ukazuje uz jen s tatou, ale jak jsem se doslech, uz i ten ma namale… :):D:)
nan2002 napsal/a:
Zegga napsal/a:
nan2002 napsal/a:
no joo.. to se dalo cekat… sedi na vsech mysterkach, normalni luze neprozradi nic.. ale jak se kolem mihne naka buchta, je celej paf…jojo, jaro, feromony ve vzduchu, vlastní matku by prodal…
matku?? tu oz davno prodal.. ted se vsude ukazuje uz jen s tatou, ale jak jsem se doslech, uz i ten ma namale… :):D:)
A proč taky ne? Rodiče už mě neživí, tak co s nimi ;). Zato jak říká klasik: "Za trochu lásky šel bych světa kraj…" :).
hmm..
a uz jsi sel??
![]()
nan2002 napsal/a:
no joo.. to se dalo cekat… sedi na vsech mysterkach, normalni luze neprozradi nic.. ale jak se kolem mihne naka buchta, je celej paf…
se kvůli finálkám míhám pořád - a nic
jediný co vymyslel je básnička k Valentýnu :D:D
Kdybys Petulo nekecala, viď?
A já ti dám JENOM básničku k Valentýnu ![]()
malina.petra napsal/a:
Hledám parťáka/parťačku pro lov po Praze - místo a čas, dle dohody.
Petra (26 let)
To mi připomenulo podobný inzerát u nás v Plzni… doporučuji přidat ještě nějaké pěkné foto a máš úspěch zaručen… jen to možná více jak u lovení skončí u jiných aktivit…B)
Sutech napsal/a:
Kdybys Petulo nekecala, viď?A já ti dám JENOM básničku k Valentýnu
No teeda. Říct mi na fóru, kterého si velmi vážím,
že JÁ kecám? Že ti založím vlákno s kritikou… B)![]()
Ne, ono je to celé o žárlivosti - prostě ti vadí, že zrovna TOBĚ já finálky mysterek prozrazovat nechci ;). Takže se s tím smiř, pobreč si doma do polštáře a zkus to na jiného rev., o jednom bych věděl :D.
Sutech napsal/a:
Ne, ono je to celé o žárlivosti - prostě ti vadí, že zrovna TOBĚ já finálky mysterek prozrazovat nechci ;). Takže se s tím smiř, pobreč si doma do polštáře a zkus to na jiného rev., o jednom bych věděl :D.
Tak už jsem si pobrečela a teď k té druhé věci.
Kdo že je ten SkupecReviewer? Když to napíšeš sem, tak slibuju, že to nikomu nevykecám. :DB)![]()
P.S. Přestaňme s tím off topic a TY už jdi
(a jelikož nepochopíš kam, tak dodávám tvojí větu "Za trochu lásky šel bych světa kraj…")
Ja jen doplnim, ze pokud by nekdo hledal partaka, necht prohledne muj profil na gc.com a pokud se mu zdam dostatecne na hlavu,at ozve se:-) Sice nejsem jeho velkomoznost reviewer, ani svaty Kešhoř, ale pokud nejake tajemstvi zjistim pri lovu, nebudu sketa:D (az na vyjimky,kterymi bych druhemu zkazil prekvapeni) A kdo je za partaka vitan? Viz.muj profil:-)) P.S. Co se tyka puvodniho tematu - nejsem mimo topic, neb jsem Prazak:) Takze - tez jsem k dispozici,pokud ctena libost:)
Petulka_LFC napsal/a:
Sutech napsal/a:
Ne, ono je to celé o žárlivosti - prostě ti vadí, že zrovna TOBĚ já finálky mysterek prozrazovat nechci ;). Takže se s tím smiř, pobreč si doma do polštáře a zkus to na jiného rev., o jednom bych věděl :D.Tak už jsem si pobrečela a teď k té druhé věci.
Kdo že je ten SkupecReviewer? Když to napíšeš sem, tak slibuju, že to nikomu nevykecám. :DB)
P.S. Přestaňme s tím off topic a TY už jdi
(a jelikož nepochopíš kam, tak dodávám tvojí větu "Za trochu lásky šel bych světa kraj…")
jejej.. nejsi to nahodou ty, co rekla sutechovi, ze od nej nic nepotrebuje protoze uz ve sbirce jednoho rev. ma?? :D:D:D
Jo, je to přesně ona ;). I když teď touží po nějakém skotském reviewerovi, kterého prý máme schválit a seznámit ho s ní :D.