Kačer na cestách #3 (Event Cache v Ústí nad Orlicí)

Vážené kačerstvo zvu na další setkání nad fotografiemi z cest.
Tentokrát s Hoblíkem o Rusku a Kamčatce.

Na zkoušku ve větším a bohužel se vstupným (na úhradu pronájmu sálu).
Podrobnosti: [cache]GC3ADDK[/cache]

Vzhledem k nově zavedenému vstupnému zavádím nově poplatek za zapůjčení notebooku. Bude cca 20 Kč. Na osobu.

Děti neplatí, ale nesmí se na něj dívat. B)

Kdyby si dbal na dodržování pravidla, že sedí jen ti s 2000+ nálezy, tak to nemusíš nikam stěhovat a vybírat vstupné.

Hmmm, tak teda nevím jestli tam vůbec tentokrát půjdu.
Přece nebudu celý večer stát a ještě ta dvacka za notebook:(.
Na kolik by asi tak přišel dočasný pronájem 137 bodů řekněme na 2-3 hodiny???

Na dvacku. B)

137 bodů - to je jedno kešovací odpoledne B)

Ale přivedl si mě na zajímavou myšlenku - dávám do placu něco přes 3100 bodů, na ceně se dohodnem :wink:

to bude asi zelená smršť…nebo zelená smrt? :smiley:

[color=green]GREEN HELL[/color]
Ale jak pro koho. Já třeba budu tou dobou relaxovat v okolí [cache]GC179JK[/cache] po doufám úspěšném sběru materiálu pro Kačera #4

Já vám ten flame snad zamknu B):smiley:

Nic neslibuji, jen jsem si všiml, že krabička věnováná [color=cyan]vodce[/color] v série Pijte! byla čerstvě archivována… ([cache]GC37XY6[/cache])

Dále přidávám ownerský odkaz na seznam účastníků. A věřte, že už teď mě vybírání vstupného se*e.

A pozor, ještě varování před konkurenčním T4 eventem ve stejný den & nedaleko!
Jarni Kralicak / Wiosenny Snieznik 2012 [cache]GC38WQQ[/cache]

To je rozumná částka. Takže si to to sečteme.

20,- vstupné
20,- notebook
20,- pronájem bodů (jakou cenu nabídne KaMo?)
60,- Kč s DPH celkem;)

Ale jó, tak já teda příjdu:D. Bude Tabletnaja?

Zelená smrt nebude, opět se budu krýt pozicí řidiče.B)

Já tu žádný flame nevidím:o, jen samá konstruktivní diskuze.

Mám polovic nálezů než Ejdžplus, takže poloviční cena. No a pro členy .eastcz ještě 1/2 % sleva.

Neměl by si to Ištván přesunout do FRCu?

hele, já zase budu za rejpala…ale z čeho v listingu se má člověk dovtípit, že má zaplatit vstupné předem a kam?
Nic takového tam nevidím, žádné anounce nepřišlo.
Předpokládal jsem, že tak malou částku hodíme do kasičky až při příchodu, a nebudeme krmit další dvackou (poplatky) navíc nenažrané banky.

Za rejpala nejsi, to je jen pro moji potřebu, protože mi dva lidi dali svoje dvacky předem.
Chtěl jsem s tím sice vystrašit nějaký prudiče, ale právě kvůli poplatkům to dělat nebudu. Mám to jen abych viděl jestli už jsme na nule nebo ne. A to už jsme B)

Ono třeba bude event zadarmo, jestli owner zmrzne nebo přijede pozdě B)

Mě si prosím vyškrtni. Tentokrát se nezúčastním.
Ale jestli si s moji dvackou počítal, tak ti ji klidně pošlu…samozřejmě pouze v případě, když mě prohlásíš za sponzora eventu :D:D:D

Škrt.
I bez majka jsme na nule :slight_smile:
Sponzory nebereme - i když to ubírá na kvalitě B)

Narážka na vedlejší vlákno: jakou si kdo berete na event čepici :smiley:

já rád k zelenině jako přílohu maso :smiley:

Bude guláš B)
Jako fakt, tentokrát žádný vtipy: domluvil jsem s provozovatelkou baru že nám něco k zakousnutí připraví.
Bude to na objednávku předem, ale spustím to tak týden před akcí.
(Teď se mi zdá že je ještě brzy, i když je sál prakticky plný, tak zkušenost napovídá že se to bude ještě měnit B))

A náborový poplatek činí? :smiley:

Náborový příspěvek je tak velký, že se ti to za půl procentní slevu ani nevyplatí:D:D:D.
Ve středu to probereme na [cache]GC3CFAH[/cache] ;-).

Pardon všem nezúčastněným, ale byl vyhlášen STOP STAV.
Děkuji za pochopení a respektování pravidla daného jednoduše velikostí pronajmutých prostor.