kačer pussy_licker II

Tak nám tento človíček vypustil serii 20ti kešek…
Jedna z nich je GC27YD7 s názvem " Ritni pasta, to nejlepsi pro vasi prdel"
A to už je na mě moc… Přesně kvůli takovým lidem mě geocaching přestává oslovovat…

Proboha… copak v pravidlech není nic o sprostých a podobných slovech ?

Tak by me spis zajimalo co dela reviewer, ze tohle pusti do sveta. Evidentne jde o provokaci, ale priznavam (mozna, ze jsem jen prilis konzervativni), ze tohle je na me moc. Pubertu v teto podobe uz mam za sebou a tenhle zastydlik… No, reviewere, reviewere - kam kracis?

Ty jeho logy budou nejspíš fake, aby "nebyly kecy", že založil sérii a nenalezl ještě nic.
Dokonce bych si dovolil tipnout, jeho opravdový nick.:wink:

Jen do toho! Spekulací není nikdy dost :slight_smile:

A co se týče sprostých slov. Vzpomínám si na problémy s publikací Romixovy Ďáblovy prdele.
Kam ten svět spěje. :expressionless:

Také jsem to viděl a je mi s prominutím na blití!!! Jestli je toto možné pustit, tak už mě tedy nepřekvapí nic a pokud někdy někomu smaže log kvůli vulgarismům s radostí rewievra odkážu na tohoto "ownera" ať posoudí co je vulgární a co ne. Ubohost nic jiného!:o:o:o

Se hlavně podívejte na tvar tý série :smiley: :smiley:

Přátelé nezdržujte, jdu do piči :D.

Jen jeď. Já si jdu do lednice pro pivo.:stuck_out_tongue:

Stejně je to hezký mít to tam takový kousek, co Péťo.

Pratele, asi budu zvracet. Clovek, ktery si 3. kvetna zalozi ucet, 5. kvetna ma 104 nalezu a 20 publikovanych cache s VELMI pochybnym obsahem a reviewer to vsechno schvali … kruci, ze ja se s tou svou serii tak snazim.
A jeste jednou sakra … :@:@:@:@:@

No jasně. Pošetřím si je na díru v kalendáři. Jen doufám, že zítra nepůjdou do archivu.

pokusím se napovědět- nejde náhodou o pseudonick???:wink:
čím více se bude tato série propírat, tím bude pravý owner spokojenější:)
každý se bavíme po svém…:expressionless:

Hmm, tak to je nářez, ještě že je to tak daleko, z toho by jeden zvracel.

Mě to baví, i když chápu, že každej máme trochu jinej vkus. Mě to za hranou nepřijde (i když na hraně asi jo).
Takže trochu nadhledu, prosím … :wink:

nadhled to chce, ale ty listingy sou fajne, takze to nevypada tak, ze chtel autor jen pobourit :slight_smile:

Abych to utnul hned ze začátku - nepublikované keše nevidíme na mapě ani my, takže o tvaru, který série vytváří, jsem nemohl mít žádné tušení. Takže celá série, půjde do archivu, pokud by s tím mělo hodně lidí problémy…
A co se týče toho jednoho vulgárního listingu, tam jak nyní koukám došlo k úpravě původně cenzurovaných slov - zde budu trvat na úpravě.

ja osobne proti tomu nic nemam… myslim si, ze jeden "obrazek" z krabek nic tak zavazneho neudela… kdyz vidim, co se deje v TV, tak je mi z toho na zvraceni mnohem vic…

A to je zajímavý, když pan Troška (bez urážky) postaví na prdli celej film a pustí ho do kin tak je to v pořádku, a jak je pár prdlí v listingu tradičky už je všechno špatně :smiley:
edit: musíte souhlasit že zatím byly podobné série prakticky o h(no je fakt že tady je o něm z 20 keší jen jedna :D:D) … ať už šipka či smajlík (smajlíka je mi líto a na šipku se těším …) je to jen obrazec v mapě, listing stejný a prakticky o ničem, mě se tohle líbí …

je to přeci na každém z nás … komu se to nelíbí ať si —ignorlist pořídí :stuck_out_tongue: