kačer pussy_licker

Nedávné DNF na jedné z keší mě dovedlo k tomuto jménu. Zatímco DNFka se na oné keši kupí, tento člověk ji v pohodě zalogoval:o Registrován je od May 03, 2010, tedy 2 dny, ale pár kousků si dal už den předtím. Navíc stihl proluxovat už 3 kraje a odlovit dokonce pár kousků, jako například jednu obtížnější pražskou mostovku, apod…
Detailně jsem ho nelustroval, ale nedivil bych se, kdyby lognul i pár jiných "disable" keší…
Už jsem mu psal, kde onu kešuli objevil, tak uvidíme…

…já vim, že nic nevyřešim, jen jsem si chtěl "postěžovat" :wink:

Hmm. Vidím to podobně, bude to nějaký vtipálek. Tohle se snad nedá stihnout! A ty objevné zápisy :stuck_out_tongue:

Zajímavé toho :stuck_out_tongue: Ale při zběžnym skouknutí jeho logů jsem našel i jeden odlišnej… místo "díky za cache" tam dal "díky moc za cache" :smiley:

Existuje i vysvětlení, že si někdo založil novej profil a loguje starý nálezy… ale nevim teda, je to nějaký podezřelý :slight_smile: Ale dokud jen loguje a nekrade, tak je to v klidu :wink:

A ten jeho nick, v překladu… :smiley:

No teď mě to taky napadlo… to je jakýs šprýmař. Tedy v lepším případě…

… taky by se mohl přejmenovat na Condoleezza B)

No vida,tak až uvidíte soustředěného maníka s hlavou v dutině stromu, tak víte na čem jste…:slight_smile: No když uz jsme u těch zkratek, kdybych "nějakého kohosi" načapal, jak někomu z vás ničí keš, vzal bych rozžhavený pohrabáč a jeho A-hole (jak ve zkratce rikaji pratele na zapad od hranic,když už jsme u jejich terminologie) by poznala stredověk, to slibuju :smiley:

Osobně ho považuji za neškodného vtipálka… Ale hodilo by se ho odstavit dřív, než předběhne největšího a nejůspěšnějšího kačera v ČR, jehož nick asi nemusím psát :slight_smile:

ehm… :slight_smile:

zajimave!!! … :slight_smile:

Vytvořil právě úžasnou sérii. To je frajer! :smiley:

kua… nevim esli se vam zobrazuje spravne muj link… ???

Zobrazuje, skoro mi pukla hlava z těch notifikací teď :smiley:
Taková série tu ještě nebyla :smiley: A mám jí od domova necelejch 6 km, no aspoň se nebudu nudit :smiley:

myslíš tento:

http://www.geocaching.com/map/default.aspx?lat=50.66005&lng=13.76425

:stuck_out_tongue:

Yes… :slight_smile:

napada me, dodelat tam jeste par tradicek na "zarici diamant" a nebo na Tri Sestry!.. :slight_smile:

ale serka je to kruta :smiley:
a i listingy k tomu sedi :smiley:

Snad nikomu nezkazim vanoce, kdyz vyslovim domnenku, ze je to recese. B)

Dva dny zalozenej ucet, narychlo nahonenejch 100 imaginarnich nalezu a 20 celkem vymakanejch listingu s takovou pointou? To neni nahoda… :wink:

Pozor ty stromy myslím druhy z hintů tu opravdu rostou :o.

lepší nežli šipka :smiley:

Jestli ty kese tam fakt jsou, tak to aspon neni tak trapny, jak to vypada:-))

Mozna tam ty kese ani nebudou. Owner vsem chtel jen dokazat, jak je nesmyslna ta radou kaceru vyzadovana podminka zakladani kesi az od 100 nalezu. :D:D