Nedávné DNF na jedné z keší mě dovedlo k tomuto jménu. Zatímco DNFka se na oné keši kupí, tento člověk ji v pohodě zalogoval:o Registrován je od May 03, 2010, tedy 2 dny, ale pár kousků si dal už den předtím. Navíc stihl proluxovat už 3 kraje a odlovit dokonce pár kousků, jako například jednu obtížnější pražskou mostovku, apod…
Detailně jsem ho nelustroval, ale nedivil bych se, kdyby lognul i pár jiných "disable" keší…
Už jsem mu psal, kde onu kešuli objevil, tak uvidíme…
…já vim, že nic nevyřešim, jen jsem si chtěl "postěžovat"
Zajímavé toho Ale při zběžnym skouknutí jeho logů jsem našel i jeden odlišnej… místo "díky za cache" tam dal "díky moc za cache"
Existuje i vysvětlení, že si někdo založil novej profil a loguje starý nálezy… ale nevim teda, je to nějaký podezřelý Ale dokud jen loguje a nekrade, tak je to v klidu
No vida,tak až uvidíte soustředěného maníka s hlavou v dutině stromu, tak víte na čem jste… No když uz jsme u těch zkratek, kdybych "nějakého kohosi" načapal, jak někomu z vás ničí keš, vzal bych rozžhavený pohrabáč a jeho A-hole (jak ve zkratce rikaji pratele na zapad od hranic,když už jsme u jejich terminologie) by poznala stredověk, to slibuju
Osobně ho považuji za neškodného vtipálka… Ale hodilo by se ho odstavit dřív, než předběhne největšího a nejůspěšnějšího kačera v ČR, jehož nick asi nemusím psát
Mozna tam ty kese ani nebudou. Owner vsem chtel jen dokazat, jak je nesmyslna ta radou kaceru vyzadovana podminka zakladani kesi az od 100 nalezu. :D:D