Kačeři dříve narození

Ahoj, neznáte ve svém okolí kačery nebo kačerky trochu dříve narozené? Zajímají mne cca 70+ Máme jednu takovou, co se k našim odlovům občas ráda připojí, ale nechce na odlovy kde je více lidí. Prý je to zábava pro ty mladší. Tak bych potřeboval nějakou argumentaci.
Jak je to s Vašimi rodiči, známými atp?

Něco ti povím k těm argumentům.
Starší generace (až na nějaké vyjímky), jsou co se týče argumentace mistři. Celé dny hnijou doma a nadávají na televizi. Když jim řekneš aby se šli projít ven, mají vždy připraveno hned několik důvodů "proč to nejde". Venku je totiž velké horko, nebo velká zima, nebo tam fouká vítr, nebo prší, a pokud neprší, tak brzy jistě bude, popřípadě je "špatný tlak". A když ani jedno z toho, tak jsou unavení nebo je něco bolí. Vysvětlit proč to právě "dnes" nejde však umí vždy mistrně. No a zítra přece bude "dnes".
Takže potkám li u keše kačera tohoto věku, nezbývá než jeho vitalitu obdivovat, a smeknout klobouk.B)

Naši (50) k tomu nepřičichli … Ani sestra.(29)

Pro tohle používám jediné: Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody. :wink:

Naše děti 25-31let také ani náhodou, ale rodiče 75+ se rádi na výlet nechají vytáhnout a často najdou keš dřív. Vlastní účet ale nemají a po dvou létech přestali i říkat, že geocaching je nemoc. :wink: (no možná už to neříkají jen nám, když to nezabralo).

Mamka / 70+ / je od začátku mé registrace a zasvěcení do problému nadšená, pomáhá luštit mysterky - SUDOKU, matematika … a ze všeho nejraději se mnou vyráží na FTF - i noční - abych se nebála. Když ji pozvu na větší výšlap za keškami, je klidně ochotná změnit své plány. Svůj nick ale nemá ;).

Naše mamka má blíž k 90. než k 70. a přesto s námi na lovy ráda vyráží, jen chůze na větší vzdálenosti jí už dělá trochu potíže. :smiley:

Znám jednu maminku, kolegyně kačerky a ta s ní na Slovensku vyráží po okolí a loví, loví, loví. A je tak aktivní, že zastaví mladou dívku, která má cosi na batohu, s dotazem nejsou ty přívěšky trakovatelné?
No a BYLY!
JO mám pocit, že jí letos bylo přez 73 let.

Myslim, ze neni dobre pouzivat jakoukoliv argumentaci. Je to rozhodnuti kazdeho a kazdy si musi najit svou cestu. Ono mezi vami mladochama jsou take vselijaci lide, kteri nemusi byt pro starsiho prijatelni. Take to je o zdravi. Takze radim - respekt.

Kdysi jsem v jeden den zveřejnil 2 keše. A pěkně dopoledne aby kačerostudenti s kačeropracujícími trpěly :slight_smile:
Běhen 2 hodin je odlovila jedna akční penzistka. prostě je to v člověku :smiley:

Jsem sice mirne 70-, ale presto si dovolim: nema cenu neco lamat. Od doby, kdy jsem si myslel, ze budu vecne mlady jsem se potkaval se spoustou mladych starych a starych mladych. Na vode, lyzich, skalach, kole a dalsich "venkovnich" aktivitach mi to nikdy neprislo jako problem. Komplikaci v pripade GC muze byt v nezbytnosti PC. Spousta mych vrstevniku tomu neprisla a neprijde na chut, ja mam PC + GC rad a s duchodem je to sqela kombinace.

Nee, možná jsem to blbě vyjádřil. Nemáme problém někoho někam dostat. To by se mi i příčilo. Chodí s námi ráda. Jen nechce na společné odlovy, když jsou tam i jiní kačeři. Prý aby nepřekážela atp.
A k tomu jsem potřeboval příklady, že nejstarší kačer nemá 55.

Samostatný účet nechce - nemá přeci čas logovat :slight_smile:
Jsem rád že vidím, že Pedrobi, besinka, DanaOber a další mají okolo sebe rodiče a známé, kteří se k nám občas připojí.

Odkaz na kačera v Coloradu je dobrej. Pán se nezdá.

Díky za odpovědi

Nekdy pred rokem sem u jedne kesky na vyskovsku potkal kolegu na kole. Mohlo mu byt k sedesatce a dozvedel sem se ze ma za sebou pres 50 kilometru terenem (a to bylo po peknym destiku) takze vytalnich postarsich kaceru nebude pomalu.

Tak třeba takový badger_j z Mostu (70+) dokonce aktivně zakládá skvělé kešky ve skalách… nedávno jsem si s ním mohl podat ruku na eventu a bylo to pro mě něco neuvěřitelného..

Třeba ludvoj je 70+ a je ownerem 11 keší.

a co BOBO-JI?
Ten je už starší

nadpis vlákna: KAČEŘI DŘÍVE NROZENÍ

:D:D:D:D
není nad to , se u snídaně dobřte zasmát :slight_smile: :slight_smile:

A nemůžeme zapomenout na kantora z Brna (okolo 70), autora nádherných keší hlavně na Žďársku a dvou tradičních eventů …

http://www.geocaching.com/profile/?guid=cc7a020e-c539-4c76-8f99-c222c9c7cfc7&wid=3fb2d374-0a7d-4fe7-89c4-6495c99dcbf8&ds=2

Osobně si myslím, že pokud je nějaký věk pro geocaching ideální, tak je to právě ten důchodový. Času je dost a neznám nic lepšího pro udržování duševní, fyzické a vlastně i společenské aktivity (přinejmenším na eventech). I když mám do důchodu asi 30 let daleko (pokud se ho při současných změnách důchodového věku dožiju), pokud bude v té době ještě GC existovat, nemám žádné obavy, že bych se v něm nudil :).
Teď doufáme, že se nám podaří zapojit rodiče, ať můžou vyrážet s našimi dětmi.