Najdou se nějací kačeři v Hlinsku (okres chrudim) a blízkém okolí ???:o
![]()
Ona je spis otazka, jestli sem chodi .) Aby tu mohli reagovat
ja sem ze Svratoucha a do Hlinska chodim do školy. Odepis pls. ![]()
a taky sem byl na tvejch cache a sem spokojenej
prosím, vysvětli mi, jak založit a zaregistrovat cache. ja sem uplnej zacatecnik a nevim
diky ;)
Otázka zní, co ještě považuješ za blízké okolí :-)))))
Doraž na 10 let GC V ZR a poznáš žďáráky…
Viz: [cache]GC25J23[/cache]
I bych ti pomohl s parťáctvím, protože tam do těch končin jezdím a mám tam dvě multiny, ale tenhle víkend je zabitý, máme 4x šedesátiny v příbuzenstvu:) Takže teď asi bez lovu.
Přečti si ty články na úvodních stránkách a pak se s někým domluv.
Jejku tydy jsem dlouho nebyl, co nového v hlinsku ![]()
tak se sejdem a já ti pomůžu se založením keše
joker napsal/a:
a taky sem byl na tvejch cache a sem spokojenej
promin nějak jsem na tyhle www zapoměl, tak píšu se zpožděním. Kdy vyrazíme lovit ![]()
775307967
![]()
joker napsal/a:
prosím, vysvětli mi, jak založit a zaregistrovat cache. ja sem uplnej zacatecnik a nevimdiky ;)
Keš doporučuju založit až ve chvíli, kdy žačátečníkem nebudeš. Většinou to pak končí krabičkou v pařezu. Nebo ji vytvoř s někým zkušeným. Pak z ní budeš mít radost ty i ostatní.
Smrk napsal/a:
joker napsal/a:
prosím, vysvětli mi, jak založit a zaregistrovat cache. ja sem uplnej zacatecnik a nevimdiky ;)Keš doporučuju založit až ve chvíli, kdy žačátečníkem nebudeš. Většinou to pak končí krabičkou v pařezu. Nebo ji vytvoř s někým zkušeným. Pak z ní budeš mít radost ty i ostatní.
Nechce se mi kontrolovat, jak to má s lovením dnes, ale to vlákno je z roku 2010 ![]()
kolombo napsal/a:
Smrk napsal/a:
joker napsal/a:
prosím, vysvětli mi, jak založit a zaregistrovat cache. ja sem uplnej zacatecnik a nevimdiky ;)Keš doporučuju založit až ve chvíli, kdy žačátečníkem nebudeš. Většinou to pak končí krabičkou v pařezu. Nebo ji vytvoř s někým zkušeným. Pak z ní budeš mít radost ty i ostatní.
Nechce se mi kontrolovat, jak to má s lovením dnes, ale to vlákno je z roku 2010
Jsem to ale debil, to jsem si nevšimnul
![]()
Sice starý vlákno, ale nebylo by vůbec od věci to tady trocho oživit ![]()
Karllan napsal/a:
Sice starý vlákno, ale nebylo by vůbec od věci to tady trocho oživit
Tomu se nebráním, v Hlinsku a okolí občas taky kešuju ![]()