Studuju v prváku na zemědělce a ač mě to překvapuje, zatím jsem tam nenarazil na nikoho kdo by geocaching dělal. tak to zkouším touto cestou. Pokud někdo taky studuje v Suchdole bo případně se tam alespon občas pohybuje a chtěl by vyrazit někdy na kešky? ![]()
Ahoj, já TeP (z VoTeP :-)) mám svůj rajón taky na ČZU. Takže pokud bys měl zásadní nouzi, můžu přemluvit VoP a něco si tam zalovit. Ale lovíme většinou jenom spolu v páru, pokud by Ti to nevadilo. Nebo se třeba ozve ještě někdo.
Jinak tam sice možná nikoho neznáš, ale kačerů je tam dost
viz. vlákno "Kdo kde potkal kačera", kam jsem poslední dobou přispěla pár obrázky z ČZU parkovišť :-). Plus ještě stopro vím, že na ČZU se pohybuje někdo z EnďoTo týmu, páč mají na autě ještěrku i nick :-).
No teda, to by mě zajímalo, kdo od nás to je???
Ale situace je taková, že to bude některé z našich starých aut - je to Pažout nebo Citrón?
Nejsem si teď z hlavy stopro jistá, ale myslím, že dlouhá C5? Je to možné?
No tak C5 byla naše, ale už půl roku ji má kdovíkdo. EnďoTáci to určitě nejsou, ona ta nálepka moc nešla sundat. Takže my to nejsme, ale třeba si auto koupil taky kačer;)
Jo ták, to je ale trapný. Člověk se raduje, že odhalil někoho hmatatelnýho, když má i nick na autě a ono ne :D. Ale dík za reakci, aspoň vím, že nemám nikoho od Vás vyhlížet.
Ahoj, já studuju druhák na agru…většinou přes týden moc čas lovit nemám a o víkendu jsem pryč, ale třeba by se někdy chvíle našla…například některý večer na nějakou z Hraběnčiných keší?![]()
Já se taky hlásim
A klidně se na nějakou keš přidam ![]()
Ahoj, taky studuji na czu a samotný se mi nechce nikam moc chodit, tak bych se taky ráda přidala;)
Kdo hledá najde!
Také od letošního října studuji na ČZU a rád bych se přidal pokud existuje nějaký , spolek ´´ lídí z čzu hledající kešky. Předem díky Standa ![]()
Co je to za módu, užívat "bo" ve významu "nebo"? Vždycky to znamenalo "protože". Ale v Praze je asi možné všechno ![]()
Ahoj, tak vyrazíme někdy na kešky? Teď máte asi zkouškové že?
Docela mě to hned po ránu rozesmálo ![]()
Jsem taky na čzu, Pefka. Dost už toho mam odloveno, ale něco mi furt chybí, zvlášť směrem na roztoky a potom v šárce nemam nic. Rád se někdy připojim.
Já jsem na FŽP v prváku takže v okolí mi jich chybí ještě spousta. Můžeme se někdy domluvit a něco odlovit!! ![]()
Tak semestr už začal, co někdy vyrazit? Rád bych si odlovil China syndrom, Stereotrip a kaple sv. vaclava. Cele to je tak výlet tak max na 2 hodiny
Rád se přidám, domluvíme si konkrétní den a čas a vyrazíme
![]()
Jo. Někdo na infu?
![]()
Zilog: ja jsem na pefce na infu.
pište návrhy na termín a čas
Tak třeba tento čtvrtek odpoledne, za týden v úterý ráno, nebo ve čtvrtek za týden odpoledne… ![]()